Άγιος Βαλεντίνος: Ένα κείμενο για εσένα που βαρέθηκες τα λουλούδια και τις σοκολάτες

Άγιος Βαλεντίνος: Ένα κείμενο για εσένα που βαρέθηκες τα λουλούδια και τις σοκολάτες

Τι να κάνεις αν δεν θέλεις να γιορτάσεις με τον παραδοσιακό τρόπο τον Άγιο Βαλεντίνο, δηλαδή με ρομαντικό δείπνο ή ραντεβού στο σπίτι για φαγητό, χαλάρωση στον καναπέ και rom-coms;

Διανύουμε τον πιο ρομαντικό μήνα του χρόνου και απέχουμε μία «ανάσα» από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι το αν θα κάνεις την κράτησή σου σε κάποιο εστιατόριο για ένα romantic date με τον σύντροφό σου και κυρίως, αν θα του πάρεις κάποιο γλυκό, μία κάρτα ή ένα κλασικό, συμβολικό δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων.

Τι γίνεται όμως, αν βαριέσαι τα λουλούδια και τις σοκολάτες; Τι να κάνεις αν δεν θέλεις να γιορτάσεις με τον παραδοσιακό τρόπο τον Άγιο Βαλεντίνο, δηλαδή με ρομαντικό δείπνο ή ραντεβού στο σπίτι για φαγητό, χαλάρωση στον καναπέ και rom-coms;

Το σίγουρο είναι πως δεν είσαι η μόνη που σκέφτεται έτσι! Διότι σύμφωνα με έρευνα της HUAWEI* -στην οποία παρεμπιπτόντως συμμετείχαν πάνω από 2.500 άτομα- σχεδόν τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων «βαριούνται» τα παραδοσιακά ραντεβού και θα επέλεγαν πιο ουσιαστικές, κοινές εμπειρίες με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου -και αυτά είναι νέα, θα σημειώσουμε εμείς!

Ναι, τα έθιμα και οι προτιμήσεις αλλάζουν. Αν θέλεις φέτος, λοιπόν, να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και να αξιοποιήσεις την ημέρα των ερωτευμένων για να θέσεις τις βάσεις για μία καθημερινότητα με πιο πολλές κοινές και ξεχωριστές εμπειρίες, που θα σε φέρνουν πιο κοντά με τον σύντροφό σου, προτίμησε μία εναλλακτική επιλογή δώρου. Και για εμάς, στην πρώτη θέση της λίστας μας, βρίσκεται δίχως δεύτερη σκέψη ένα smartwatch.

Το «έξυπνο» ρολόι που μπορεί να δώσει ένα boost στον χρόνο που μοιράζεστε

Πώς μοιράζεσαι συνήθως τον ελεύθερο χρόνο που έχεις με τον φίλο σου; Πιθανότατα μετά το γραφείο, βλέπετε μαζί μία σειρά ή κάποια ταινία, πριν αποκοιμηθεί ο ένας από τους δυο σας. Δεν θα ήταν όμως όμορφο αν μες στην εβδομάδα πηγαίνατε μαζί για τρέξιμο, για ποδηλασία για πεζοπορία ή για αναρρίχηση; Δεν θα ήταν τέλειο αν δημιουργούσατε μαζί νέες, κοινές εμπειρίες μέσα από outdoors δραστηριότητες ή ξεκινώντας μαζί ένα νέο χόμπι;

Επειδή, λοιπόν, οι κοινές εμπειρίες είναι που φέρνουν πιο κοντά τα ζευγάρια, φέτος βάλε στη Valentine’s Day gift list σου το HUAWEI WATCH GT 3, το οποίο μάλιστα θα βρεις σε μία ξεχωριστή προσφορά έως τις 19 Φεβρουαρίου, από τη HUAWEI. Και αν θέλεις να συνδυάσεις τη γιορτή του έρωτα με την τεχνολογία ή για την ακρίβεια, αν θέλεις να χαρείς περισσότερο τον έρωτά σου με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μπορείς να αξιοποιήσεις την προσφορά της HUAWEI για τον Άγιο Βαλεντίνο, για να πάρεις δύο HUAWEI WATCH GT 3. Τι θα έλεγες να σου χάριζες το Gold edition και να ενθουσίαζες τον αγαπημένο σου με το Elite edition;

Όταν η τεχνολογία απογειώνει το love story σας

Γιατί να επιλέξεις το HUAWEI WATCH GT 3 ως δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο; Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Αρχικά είναι η εμφάνισή του με το κομψό καντράν 42 mm, που είναι εντυπωσιακή και συνδυάζει το sport look με το business casual. Φυσικά, στα plus του θα συμπεριλάβουμε την ανθεκτική μπαταρία διάρκειας έως 14 ημερών που διαθέτει, την καταγραφή των καρδιακών παλμών, αλλά και τη δυνατότητα να το συνδέσεις με το smartphohe σου μέσω Bluetooth και να απαντάς ακόμη και στις κλήσεις του αγαπημένου σου μέσω του smartwatch.

Οι top λόγοι για εμάς όμως, είναι εκείνοι που σχετίζονται με τις εμπειρίες που θα μοιραστείτε μαζί με «οδηγούς» τα «έξυπνα» ρολόγια σας. Σκέψου απλώς ότι διαθέτουν πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης, ενώ παρέχουν προσαρμοσμένα προγράμματα άθλησης, ανάλογα με την φυσική κατάσταση και τις συνήθειες άσκησης σας. Με λίγα λόγια, δεν θα βαρεθείτε στιγμή. Τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κολύμβηση, σχοινάκι, πεζοπορία, σκι: Οι κοινές εμπειρίες που θα μοιραστείτε, θα είναι πολλές.

Και αν στόχος σας για το 2023 είναι να βελτιώσετε την ευεξία σας, αλλά δεν ξέρετε πώς να κάνετε την αρχή, το HUAWEI WATCH GT 3 θα αποδειχθεί πολύτιμο και σε αυτό το σημείο. Από την παρακολούθηση του ύπνου σας (άραγε κοιμάστε και οι δυο το ίδιο άνετα;), μέχρι την καταγραφή του οξυγόνου στο αίμα σας, το πόσο νερό πίνετε ή το πόσο άγχος έχετε μες στη μέρα: Θα τα έχετε όλα υπό τον έλεγχο σας και μαζί, θα μπορέσετε να πάρετε τον έλεγχο της υγείας σας στα χέρια σας, ξεκινώντας ένα κοινό, wellness «ταξίδι». Και αυτή είναι σίγουρα μια ωφέλιμη εμπειρία που θα σας φέρει πιο κοντά.

Το σίγουρο είναι πως αν έχεις βαρεθεί και εσύ τα καθιερωμένα δώρα και ραντεβού για τον Άγιο Βαλεντίνο και αν λάβεις υπόψη σου τη νέα έρευνα της HUAWEI, σύμφωνα με την οποία για το ιδανικό ραντεβού το 69% των ερωτηθέντων θα προτιμούσε μια κοινή εμπειρία, όπως μια υπαίθρια δραστηριότητα, αλλά και το ότι πάνω από το ένα τρίτο σχεδιάζει να ασχοληθεί με ένα άθλημα μαζί με το ταίρι του, τότε το HUAWEI WATCH GT 3 είναι το φετινό Valentine’s Day must. Και μαζί του, η τεχνολογία μπαίνει στην υπηρεσία του έρωτα και θα γίνει αχώριστος σύντροφος για εσένα και τον αγαπημένο σου!

Μην χάσεις, λοιπόν, την ξεχωριστή προσφορά της HUAWEI για τη γιορτή των ερωτευμένων και χάρισε στο αγαπημένο σου πρόσωπο το μοναδικό, κομψό και ανθεκτικό HUAWEI WATCH GT 3, Gold ή Elite edition (και τα δύο είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα, όπως όλα τα wearables της Huawei). Μπορείς να αποκτήσεις και τα δυο έως τις 19 Φεβρουαρίου σε μοναδικές τιμές και να χαρείς τον έρωτά σου με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

Η προσφορά διατίθεται από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI: Γερμανός, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

*Η έρευνα διεξήχθη τον Ιανουάριο του 2023 από την Pollster για λογαριασμό της HUAWEI. Τα αποτελέσματα βασίστηκαν σε απαντήσεις από 2.550 ερωτηθέντες από την Τουρκία, τη Ρουμανία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Πολωνία. Λεπτομέρειες μελέτης: CAWI, ομάδα-στόχος: Άνδρες και γυναίκες 18-55 ετών.