Στο #aNightToRemember ανακαλύψαμε το high-tech «κόσμημα» που αναδεικνύει κάθε instagrammable στιγμή 

Στο #aNightToRemember ανακαλύψαμε το high-tech «κόσμημα» που αναδεικνύει κάθε instagrammable στιγμή 

Πώς θα κρατήσουμε «ζωντανή» μία Instagram-ική εμπειρία όπως το #aNightToRemember;

Αν υπάρχει μία λέξη που να περιγράφει συνοπτικά τη λαμπερή βραδιά #aNightToRemember που ζήσαμε πρόσφατα στο PLOES, αυτή είναι η λέξη «instagrammable». Βλέπεις, έμοιαζε με μία εκδήλωση βγαλμένη από τις σελίδες ενός σύγχρονου παραμυθιού. Είχε για φόντο ένα καθηλωτικό ηλιοβασίλεμα, για soundtrack ένα… καλοκουρδισμένο ντουέτο βιολιών και έπειτα, ένα ξεσηκωτικό live με τις πιο δημοφιλείς pop και dance επιτυχίες, ενώ εμείς ήμασταν ντυμένες ως η καλύτερη δυνατή εκδοχή μας!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως κάθε μικρή στιγμή από αυτές που ζήσαμε, μέχρι που ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο σπίτι, άξιζε το «κλικ» μας και με το παραπάνω. Αρκεί, βέβαια, να είχαμε ένα smartphone, το οποίο θα απαθανάτιζε με ακρίβεια τα highlights της βραδιάς, την ατμόσφαιρα και το summerish vibe του event, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στη μοναδικότητα μίας τόσο συναρπαστικής εμπειρίας.

1689929817672-74524675-image002.jpg

Ένα τέτοιο smartphone, λοιπόν, γνωρίσαμε λίγο καλύτερα στο μεγάλο event του Queen.gr, μία συσκευή που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά και θέλαμε να την κάνουμε δική μας. Ο λόγος, φυσικά, για το σούπερ στυλάτο HUAWEI P60 Pro, δηλαδή τον «βασιλιά» της φωτογραφίας, μία συσκευή που με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες της μετατρέπει κάθε στιγμή σε μία ανεξίτηλη ανάμνηση, την οποία θα θυμόμαστε για πάντα, όπως και την παραμυθένια βραδιά #aNightToRemember.

Ένα smartphone που κάνει level up στον τρόπο που τραβάμε φωτογραφίες

Κακά τα ψέματα. Κάθε μικρή, καθημερινή στιγμή κρύβει κάτι… instagramικό, για όσες από εμάς αναζητούμε μικρές αναλαμπές μαγείας. Ακριβώς για αυτό, χρειαζόμαστε ένα smartphone, το οποίο με την κάμερά του θα προσαρμόζεται απόλυτα σε κάθε συνθήκη, δημιουργώντας μοναδικές λήψεις οι οποίες μοιάζουν με DSLR.

Μάλιστα, κάτι τέτοιο κάνει και το HUAWEI P60 Pro χάρη στην Ultra Lighting Telephoto Camera, η οποία μας προσφέρει άκρως ρεαλιστικές απεικόνισεις, ανεξάρτητα από την απόσταση ή το φως. Βέβαια, αυτό οφείλεται και στο αυτόματα ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα F1.4 – F4.0, το οποίο μας βοηθά να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές, απόλυτα ευκρινείς λήψεις με εξαιρετικά εφέ bokeh, είτε βρισκόμαστε σε ένα σκοτεινό περιβάλλον, είτε σε ένα φωτεινό τοπίο.

Επιπλέον, επιλέγοντας ένα στυλ XMAGE, το συγκεκριμένο κινητό μας επιτρέπει να απελευθερώσουμε τη δημιουργικότητά μας, αποτυπώνοντας κάθε highlight της πραγματικότητας με τα πιο εκθαμβωτικά χρώματα. Πράγματι, λίγα λεπτά «παίξαμε» μαζί του, δοκιμάζοντας τα στυλ Vivid και Bright και σκεφτόμαστε ήδη να αντικαταστήσουμε την παλιά μας συσκευή με το HUAWEI P60 Pro, για να δώσουμε ένταση και ζωντάνια σε κάθε μελλοντική ανάμνηση.

Ένα high-tech «κόσμημα» που δεν θέλαμε να αφήσουμε από τα χέρια μας

Για τις περισσότερες από εμάς, το smartphone μας αποτελεί μία προέκταση του εαυτού μας. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως θέλουμε μία συσκευή η οποία θα μας εκφράζει και θα μας ταιριάζει, αναδεικνύοντας συγχρόνως την πιο fashion πλευρά μας.

Και μιλώντας για μόδα, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το κάθε γνήσια fashionista θα εντυπωσιαστεί, βλέποντας τον σχεδιασμό με υφή μαργαριταριού, Rococo Pearl, μία σημαντική λεπτομέρεια που καθιστά το HUAWEI P60 Pro ένα σύγχρονο, high-tech… κόσμημα, το οποίο κάθε μία από εμάς θα ήθελε να κρατάει καθημερινά στα χέρια της. Εμείς, πάντως, μόλις το κρατήσαμε δεν θέλαμε να το αφήσουμε από τα δικά μας.

Ωστόσο, αυτό που αναδεικνύει την πολυτελή, περλέ υφή είναι ο συνδυασμός της με την νέα οθόνη HUAWEI New Quad-Curved τετραπλής καμπύλης, LTPO 6,67 ιντσών. Πρόκειται για μία οθόνη που κάνει level up σε κάθε εμπειρία θέασης, διότι μπορεί και αναπαράγει έως και 1.07 δισεκατομμύρια χρώματα, ενώ είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό γυαλί Kunlun, γεγονός που της προσφέρει εξαιρετική αντοχή σε περίπτωση πτώσης.

Όπως πάντα με τα smartphone της Huawei, το HUAWEI P60 Pro έρχεται με μια πλήρη γκάμα λειτουργικών εφαρμογών. Ως ένα από τα τρία μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών στον κόσμο, το AppGallery έχει κερδίσει τη φήμη του ως “χώρος” με εκατομμύρια εφαρμογές, πολλές εκ των οποίων είναι κορυφαίες παγκοσμίως, όπως γνωρίζουν καλά οι πελάτες της Huawei. Επίσης, τo HUAWEI P60 Pro έχει πρόσβαση σε εκατομμύρια δημοφιλείς εφαρμογές όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok κλπ. μέσω του AppGallery. Παράλληλα, μέσα από την 3rd party εφαρμογή GBox, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο AppGallery, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν τις Google εφαρμογές που χρειάζονται και έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.

Το σίγουρο είναι πως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, μας περιμένουν πολλές instagramικές, λαμπερές βραδιές, ηλιόλουστα, κυκλαδίτικα πρωινά, απογευματινές, παρεΐστικες βουτιές σε δροσερά νερά τα οποία είναι «βαμμένα» στα πορτοκαλί χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Και επειδή θέλουμε όλες αυτές οι μοναδικές εμπειρίες να μας μείνουν όντως αξέχαστες, το κομψό HUAWEI P60 Pro είναι το smartphone στο οποίο αξίζει να επενδύσουμε, για να κρατήσουμε ζωντανή στον χρόνο κάθε μαγική στιγμή που μας περιμένει στο μέλλον!

Το HUAWEI P60 Pro είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσα από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της Huawei