#aNightToRemember: Απαθανατίζοντας τη μαγεία μιας συναρπαστικής βραδιάς με το HUAWEI P60 Pro!

#aNightToRemember: Απαθανατίζοντας τη μαγεία μιας συναρπαστικής βραδιάς με το HUAWEI P60 Pro!

Μία νύχτα κάτω από τα αστέρια με το HUAWEI P60 Pro που θα θυμόμαστε για καιρό.

Μία μαγευτική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, λαμπερές παρουσίες, δροσιστικά cocktail, μουσική, κέφι, χορός κάτω από τον έναστρο ουρανό. Το φετινό, καλοκαιρινό event του Queen.gr, #aNightToRemember, τα είχε όλα και σίγουρα θα το θυμόμαστε για καιρό.

Βλέπεις, το event που έγινε talk of the town αυτόν τον Ιούλιο μας βρήκε να διασκεδάζουμε στο PLOES, έναν πλωτό, εντυπωσιακό χώρο στο Φάληρο, απολαμβάνοντας ξεχωριστές στιγμές και δημιουργώντας νέες αναμνήσεις. Αυτές ακριβώς οι αναμνήσεις, λοιπόν, όλες αυτές οι νυχτερινές, ξεχωριστές στιγμές, μετατράπηκαν σε ένα digital album που θα μας συντροφεύει για πολλά χρόνια, χάρη στο HUAWEI P60 Pro.

Διότι όσοι και όσες βρέθηκαν στο summer party του Queen.gr, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να πάρουν στα χέρια τους και να γνωρίσουν το νέο smartphone του αγαπημένου tech brand, το οποίο θεωρείται -και όχι άδικα- ο «βασιλιάς» της φωτογραφίας -και ναι, μπορούμε να πούμε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!

Όταν η λάμψη συναντά την πολυτέλεια και την υψηλή τεχνολογία

Το πρώτο στοιχείο που μας «κέρδισε» παίρνοντας στα χέρια μας το HUAWEI P60 Pro, ήταν η εμφάνιση και ο σχεδιασμός του. Γιατί δύσκολα προσπερνάς το μοναδικό μοτίβο υφής μαργαριταριού στην πίσω όψη του κινητού, που το μετατρέπει σε ένα gadget απέριττης κομψότητας.

Ναι, στο HUAWEI P60 Pro η λάμψη συναντά την πολυτέλεια, την τέχνη και την υψηλή τεχνολογία. Διότι δεν είναι μόνο η λαμπερή και elegant εμφάνιση του κινητού που μας έκανε να «κολλήσουμε» στον χώρο της HUAWEI στο PLOES, κατά τη διάρκεια του #aNightToRemember. Είναι και οι στιγμές που απαθανατίσαμε με εντυπωσιακό τρόπο χάρη σε αυτό το νέο smartphone, παρά το ότι έξω είχε νυχτώσει!

Να αναφέρουμε απλώς ότι οι φωτογραφίες που τραβήξαμε με το HUAWEI P60 Pro, μοιάζουν με εκείνες που θα βγάζαμε με μία μηχανή DSLR, κάτι που -μεταξύ άλλων- οφείλεται τόσο στην Ultra Lighting Telephoto Camera με το μεγάλο διάφραγμα F2.1 που διαθέτει το κινητό, όσο και στον Τηλεφακό Super Macro.

Εμείς, βέβαια, σταθήκαμε σημαντικά στο γεγονός ότι με το HUAWEI P60 Pro βγάλαμε απρόσκοπτα εντυπωσιακές, νυχτερινές φωτογραφίες. Οι λειτουργίες χαμηλού φωτισμού, Super Night και Super Moon του smartphone είναι σίγουρα must-try.

Σκέψου απλώς ότι με το HUAWEI P60 Pro, θα βγάζεις υπέροχες εικόνες ημέρα και νύχτα και θα καταγράφεις ζωντανά νυχτερινά πλάνα, αποτυπώνοντας ακόμη και σημαντικές λεπτομέρειες στο σκοτάδι, χάρη στην Ultra Lighting Telephoto Camera του κινητού με το μεγάλο αυτόματα ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα. Ακόμη και στο φεγγάρι θα μπορέσεις να στοχεύσεις με το HUAWEI P60 Pro, απαθανατίζοντάς το με ζωντάνια, απλώς με το άγγιγμα της οθόνης του smartphone!

Όπως πάντα με τα smartphone της Huawei, το HUAWEI P60 Pro έρχεται με μια πλήρη γκάμα λειτουργικών εφαρμογών. Ως ένα από τα τρία μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών στον κόσμο, το AppGallery έχει κερδίσει τη φήμη του ως “χώρος” με εκατομμύρια εφαρμογές, πολλές εκ των οποίων είναι κορυφαίες παγκοσμίως, όπως γνωρίζουν καλά οι πελάτες της Huawei. Επίσης, τo HUAWEI P60 Pro έχει πρόσβαση σε εκατομμύρια δημοφιλείς εφαρμογές όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok κλπ. μέσω του AppGallery. Παράλληλα, μέσα από την 3rd party εφαρμογή GBox, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο AppGallery, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν τις Google εφαρμογές που χρειάζονται και έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.

Κατά τη διάρκεια του #aNightToRemember, πάντως, εμείς γνωρίσαμε τα features και τις τεχνολογίες του νέου αυτού smartphone από πρώτο χέρι, καταγράφοντας με τον πιο ζωντανό, εντυπωσιακό τρόπο τη φυσική ομορφιά εκείνης της βραδιάς, το ηλιοβασίλεμα προτού ξεκινήσει το πάρτι και την έναστρη νύχτα που μας βρήκε να χορεύουμε δίπλα στο κύμα. Και ναι, ήταν μία βραδιά μοναδικά ξεχωριστή, που χάρη και στο HUAWEI P60 Pro θα θυμόμαστε για καιρό!

Το HUAWEI P60 Pro είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσα από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της Huawei