Sustainability is the New Sexy: Ξέρουμε πού θα βρεις τα πιο eco-friendly tech gadget

Sustainability is the New Sexy: Ξέρουμε πού θα βρεις τα πιο eco-friendly tech gadget

Μία λίστα με τα sustainable gadget που «απογειώνουν» την παραγωγικότητά σου στο γραφείο.

Αν υπάρχει ένα task στο οποίο καλείσαι να αντεπεξέλθεις κάθε φορά που επιστρέφεις από την καλοκαιρινή σου άδεια, αυτό δεν είναι άλλο από την οργάνωση του γραφείου σου, έτσι ώστε η μετάβαση στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται. Είτε εργάζεσαι λοιπόν remotely, είτε περνάς το 8ωρο στο γραφείο με τους συναδέλφους, ένα είναι το σίγουρο: Η αναδιοργάνωση της επαγγελματικής σου «στέγης» θα σου δώσει το boost που χρειάζεσαι, έτσι ώστε να ανταποκριθείς άνετα και εύκολα στις υποχρεώσεις τής everyday routine σου.

Ναι, όσο και αν χαλάρωσες στις διακοπές σου, είναι λογικό η επιστροφή στο γραφείο να σε βρίσκει κάπως αποδιοργανωμένη και σε μία λίγο moody διάθεση. Ωστόσο, επειδή κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του, ήρθε η ώρα να μάθεις πως υπάρχει ένα «μυστικό» που θα σε ανανεώσει και θα φορτίσει τις «μπαταρίες» σου στο έπακρον, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ποιο είναι αυτό; Η απόφαση να θέσεις νέους στόχους στην καθημερινότητά σου, ξεκινώντας συγκεκριμένα από το εργασιακό σου περιβάλλον.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αυτό το φθινόπωρο να εντάξεις τη βιωσιμότητα στη ζωή σου, επιλέγοντας eco-friendly gadget, τα οποία θα κάνουν level up στην εργασιακή σου ρουτίνα, κάνοντας τις ώρες που εργάζεσαι να μοιάζουν… παιχνιδάκι; Είσαι έτοιμη να φέρεις εις πέρας τα απανωτά meetings, τα deadlines και τις υπερωρίες, έχοντας για «σύμμαχο» τα πιο sustainable gadgets; Διότι, η NATIVE UNION, που υπογράφει ορισμένα από τα πιο καινοτόμα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και φορητών υπολογιστών, «υπόσχεται» να αλλάξει την καθημερινότητά σου με τον πιο βιώσιμο και στυλάτο τρόπο.

Τα key item που δεν πρέπει να λείπουν από το συρτάρι του γραφείου σου

Οι συσκευές που χρησιμοποιείς ενόσω εργάζεσαι, όπως το smartphone, το laptop και τα ακουστικά σου, είναι τα εργαλεία σου, αυτά που σε βοηθούν να παραμένεις παραγωγική, δημιουργική και focused στα task σου, χωρίς να σε περιορίζεσαι. Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που κάποια από τις συσκευές σου ξεμείνει από μπαταρία, τη στιγμή που δεν πρέπει; Τότε, ο χρόνος περνάει και εσύ μένεις πίσω, εκτός αν έχεις εξοπλιστεί με το πολύτιμο Native Union fast Gan Charger, το οποίο έχει πρακτικό μέγεθος και διαθέτει την τεχνολογία GaN με αποτέλεσμα να φορτίζει γρήγορα και ταυτόχρονα δύο συσκευές, φτάνοντας τη στάθμη της μπαταρίας τους στο 50% μέσα σε 30 λεπτά. Μάλιστα, μπορείς να συνδυάσεις το συγκεκριμένο gadget με το ισχυρό, ανθεκτικό καλώδιο Native Union Belt Cable Duo 2 in 1, το οποίο κυκλοφορεί σε τρία σχέδια, σου επιτρέπει να συγχρονίσεις και να φορτίσεις όλες τις συσκευές σου, ενώ είναι κατασκευασμένο από 100% βιώσιμα υλικά.

Οι προηγμένες, ασύρματες επιφάνειες που σου «λύνουν» τα χέρια ενώ εργάζεσαι

Αν η Apple είναι η εταιρεία που ξέρεις και εμπιστεύεσαι στην καθημερινότητά σου, επιλέγοντας συσκευές που φέρουν το χαρακτηριστικό, διάσημο… μηλαράκι, να ξέρεις πως υπάρχει ένας ασύρματος φορτιστής, ειδικά σχεδιασμένος για τις ανάγκες σου. Ο λόγος, φυσικά, για το Native Union Snap 2 in 1 Wireless Charger, το μοντέρνο και εύχρηστο gadget, το οποίο θα σου «λύσει» τα χέρια, καθώς χάρη στην τεχνολογία MagSafe, σου δίνει τη δυνατότητα να φορτίσεις ασύρματα το κινητό, το smartwatch, το tablet και τα AirPods σου, κάνοντας την καθημερινότητά σου πολύ πιο εύκολη και απλή. Πιο αναλυτικά, η τεχνολογία MagSafe είναι αυτή που επιτυγχάνει την ασύρματη φόρτιση των συσκευών Apple με έναν δακτύλιο μαγνητών γύρω από το πηνίο φόρτισής του, ενσωματωμένο απευθείας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σου.

Εναλλακτικά, στην ίδια φιλοσοφία υπάρχει και διευρυμένη ασύρματη επιφάνεια Native Union Drop XL Wireless Charger with Fabric for 2 Devices & Watch, η οποία μπορεί και φορτίζει ασύρματα έως και τρεις συσκευές συγχρόνως, είναι εξοπλισμένη με αποσπώμενο φορτιστή Apple Watch, ενώ προστατεύει τις συσκευές σου από την υπερθέρμανση, προσφέροντάς τους μία αποτελεσματική και απόλυτα ασφαλής φόρτιση.

Ανθεκτικά, ισχυρά καλώδια που σου προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα

Όπως ίσως γνωρίζεις, ένα πραγματικά καλό καλώδιο, το οποίο παραμένει σταθερό κατά τη διάρκεια της φόρτισης είναι «το Α και το Ω» για να εξασφαλίσεις μία αποτελεσματική και άμεση φόρτιση των συσκευών σου. Μάλιστα, κάτι τέτοιο κάνει και το Native Union Night Cable Duo 2 in 1, το οποίο αποτελείται από βιώσιμα υλικά, κυκλοφορεί σε μαύρο και ασπρόμαυρο σχέδιο, έχει μάκρος τρία μέτρα, ενώ διαθέτει έναν προσαρμοζόμενο «κόμπο» ο οποίος υπάρχει για να κρατά το καλώδιο σταθερό.

Βέβαια, εξίσου πρακτικό είναι και το Native Union Desk Cable Pro, ένα προηγμένο καλώδιο που διατίθεται σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις για να επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου. Το συγκεκριμένο καλώδιο παραμένει σταθερό όπου και αν βρίσκεσαι, όπως και αν κάθεσαι, ενώ έχει ενσωματωμένη μία LED ένδειξη η οποία σε ενημερώνει για το στάδιο φόρτισης της συσκευής σου.

Must have gadget για εσένα που το smartphone είναι προέκταση του εαυτού σου

Αν το smartphone σου είναι μία προέκταση του εαυτού σου και δεν το αφήνεις ούτε λεπτό από τα χέρια σου, έχει σημασία να εξοπλιστείς με τα must have gadget που θα το προστατεύουν από κάποιο απρόβλεπτο… ατύχημα. Σκέψου, απλώς, πόσες φορές σου έπεσε το κινητό κατά λάθος από τα χέρια και μην χάνεις άλλο χρόνο!

Επένδυσε σήμερα κιόλας στο Native Union City Grip Universal, τον ιμάντα καρπού που σου δίνει τη δυνατότητα να φοράς το κινητό στον καρπό σου. Το συγκεκριμένο gadget είναι ανθεκτικό, κατασκευασμένο από βιώσιμα υλικά και συμβατό με τις περισσότερες θήκες smartphone, ενώ σου προσφέρει ένα έξτρα επίπεδο ασφάλειας, όταν μιλάς στο τηλέφωνο, τραβάς selfie ή απλώς, έχεις στα χέρια τη συσκευή σου και βολτάρεις αμέριμνη.

Όσο για τις φορές που θέλεις να έχεις μαζί σου όλα ta gadget που αφορούν στο κινητό σου, αλλά οργανωμένα, υπάρχει μία minimal θήκη με ελαστικές θηλιές, εύκαμπτες τσέπες και εξωτερικές για ακόμα πιο γρήγορη πρόσβαση. Πρόκειται για μία αδιάβροχη θήκη με κομψή αισθητική και φερμουάρ, η οποία χωράει ό,τι χρειάζεσαι, καλώδια, κάρτες και φορτιστές.

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως όλα τα gadget που σου προσφέρει η NATIVE UNION είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, όπως το βαμβάκι, το λινάρι και άλλα plant-based νήματα, ενώ ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητα και την άψογη λειτουργικότητά τους. Μάλιστα, τα καλώδια φόρτισης, τα οποία είναι τα καλώδια είναι Apple MFi certified, είναι τόσο καλά που πωλούνται με εγγύηση εφ όρου ζωής, ενώ τα υπόλοιπα προϊόντα έχουν δύο χρόνια εγγύηση. Επενδύοντας σε κάποιο από τα παραπάνω gadget, να είσαι σίγουρη πως η καθημερινότητα στο γραφείο θα κυλά άνετα, αβίαστα, σε γρήγορους ρυθμούς και τίποτα δεν θα παρεμποδίζει την παραγωγικότητά σου.