Η HUAWEI ορίζει ξανά το «fashion forward» στη μόδα μέσα από τα νέα της smartwatches

Διονυσία Καλαποθαράκου
Η HUAWEI ορίζει ξανά το «fashion forward» στη μόδα μέσα από τα νέα της smartwatches

Eκλετικό, καινοτόμο, πρωτοποριακό, ντιζαϊνάτο, πλήρως εναρμονισμένο στα τελευταία trends: To νέο HUAWEI WATCH GT4 παρουσιάστηκε στη Βαρκελώνη και μας έδειξε ποιο είναι το μέλλον της μόδας, αλλά και της τεχνολογίας.

Η Καταλανική πρωτεύουσα είναι πάντα μία πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες. Από τον Gaudi και τον Picasso, μέχρι τον Almodovar, τον Manu Chao και τα Custo Barcelona, η Βαρκελώνη με την πολυχρωμία, τις αντιφάσεις της, την πολυπολιτισμικότητά της και την πλουραλιστική της ταυτότητα, δίνει το δικό της στίγμα στις Καλές Τέχνες εδώ και πολλές δεκαετίες. Τις τελευταίες έχει προστεθεί και η μόδα στη λίστα με τα «hot arty things» που πρέπει να ξέρεις για την πιο ζωντανή πόλη της Ευρώπης. Νέα fashion brands, όπως τα «Levens Jewels», «Paloma Wool», «Xevi Fernandez» και «About Arianne», έρχονται να πλαισιώσουν με τον πιο φρέσκο τρόπο τα μεγαθήρια της Passeig de Gràcia με τους μεγαλύτερους Οίκους μόδας του πλανήτη και να δημιουργούν όλοι μαζί έναν shopping destination που συνδυάζει το καινούργιο με το διαχρονικό, το edgy με το κλασικό.

Huawei-Launch-Barcelona-1.jpg

Γι’ αυτό η HUAWEI δεν θα μπορούσε να επιλέξει καλύτερο μέρος από αυτό για να παρουσιάσει το πιο fashion forwards tech accessory που έχουμε δει ποτέ, το νέο smartwatch HUAWEI WATCH GT4. Στο ιστορικό La Llotja de Mar, ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της Βαρκελώνης, στήθηκε ένα red carpet event με τον αέρα του glam των κινηματογραφικών συναθροίσεων και το σύγχρονο touch της τεχνολογίας που είναι wearable και έρχεται να κάνει την κάθε στιγμή μας πιο εύκολη και στυλάτη.

Εκεί η HUAWEI παρουσίασε μια σειρά από νέες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του HUAWEI WATCH GT4 - της νεότερης προσθήκης στη δημοφιλή σειρά smartwatch GT, των ακουστικών FreeBuds Pro 3 Hi-Res TWS, καθώς και του super glamorous WATCH Ultimate Gold Edition, με χρυσό 18 καρατίων στην στεφάνη.

HUAWEI-WATCH-GT4-Series.jpg

Gold is the New Black

Kαι αν θεωρείς πολύ extravagant τη «χρυσή» επιλογή, τα ultra stylish «έξυπνα ρολόγια» της HUAWEI θα σου κλέψουν την καρδιά και θα ανανεώσουν πλήρως τη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα. Εμείς δοκιμάσαμε τα HUAWEI WATCH GT 4 41 mm σε white, silver και light gold και καταλάβαμε πώς το statement item της νέας σεζόν είναι και το πιο «χρήσιμο» από όλα τα αξεσουάρ σου. Με βελτιωμένη διαχείριση υγείας 24/7, διάρκεια μπαταρίας έως 2 εβδομάδες και επιστημονικό προπονητή άσκησης τα νέα smartwatches της HUAWEI είναι το πρώτο πράγμα που θα μπει στην bucket list μας.

Το στρογγυλό καντράν, που έχει λανσάρει από το 2015 η HUAWEI έρχεται να «εμπλουτιστεί» με τα καλύτερα υλικά. Ξεκινώντας από το ανοξείδωτο ατσάλι και τα νανοκρυσταλλικά κεραμικά, η εταιρία προχώρησε στο κράμα ζιρκονίου με αυτήν τη σειρά HUAWEI Watch 4. H διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η ακρίβεια μέτρησης στις εφαρμογές υγείας και η άνεση, είναι μερικά ακόμα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων ρολογιών που τα κάνουν ξεχωριστά.

image008.jpg

Οι συνεχείς βελτιώσεις στην ακρίβεια της συσκευής παρέχουν στους χρήστες ακριβείς μετρήσεις σχετικά με τον καρδιακό ρυθμό, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και άλλα πολλά. Όσον αφορά στις καινοτομίες της, η εφαρμογή HUAWEI Health πρωτοπορεί με περισσότερες από 800 αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Η Huawei ενισχύει τη δέσμευσή της στην έρευνα και ανάπτυξη μέσω 10 παγκόσμιων ερευνητικών ιδρυμάτων και τριών εργαστηρίων αθλητικής υγείας, με σχέδια να εγκαινιάσει ένα επιπλέον ευρωπαϊκό εργαστήριο μέσα στη χρονιά, για περαιτέρω εξελίξεις στα έξυπνα wearables.

Και επειδή το να τσεκάρεις την υγεία σου και να φροντίζεις για την άθλησή σου είναι πάντα in fashion, η HUAWEI έχει εξελίξει τον Health Coach σε βαθμό που η ambassador της και παγκοσμίως γνωστή fitness influencer, Pamela Reif, δήλωσε στην παρουσίαση των νέων wearables στη Βαρκελώνη: «Στα δέκα χρόνια που είμαι λάτρης της γυμναστικής, η τεχνολογία έχει διαδραματίσει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο βοηθώντας τους ανθρώπους να ζουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Η Huawei βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της καινοτομίας, αλλά το κάνει με έναν πολύ ωραίο τρόπο. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στη στρατηγική wearable της HUAWEI είναι ότι οι συσκευές της δεν μοιάζουν με smartwatches! Είναι πραγματικά όμορφα αξεσουάρ μόδας, ενώ σου προσφέρουν και τα οφέλη στα σπορ».

huawei_me.jpg

Kaι ποιο είναι το καλύτερο σε σχέση με το νέο μου smartwatch και το κινητό μου; Το HUAWEI WATCH GT4 μπορεί να συνδεθεί με συσκευές iOS και Android! «Πάει με όλα» #diplis

Το μέλλον της μόδας είναι εδώ

Το #fashionforward συνόδευσε όλα τα stories και τα posts μας από τη Βαρκελώνη και ήταν ό,τι πιο ταιριαστό θα μπορούσαμε να βάλουμε σε αυτά τα tech gadgets που ενώνουν την υψηλή αισθητική με το πρωτοποριακό design και την τεχνολογία. Η μόδα για την HUAWEI είναι κάτι απτό, κάτι που μπορεί να κάνει καλύτερη την κάθε σου στιγμή και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σου, για αυτό την μετουσίωσε σε αυτά τα fashionable smartwatches. Τα δοκιμάσαμε πρώτες στην Ισπανία, τα φορέσαμε έξω από την Sagrada Famiglia και το βράδυ στα bar του Raval. Περπατήσαμε μαζί τους στην La Rambla και ψωνίσαμε πολύχρωμα φορέματα από την Plaça de Catalunya. To καλύτερο κομμάτι είναι πως τα φέραμε και μαζί μας στην Αθήνα για να αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της capsule wardrobe μας για αυτή τη χρονιά… και για κάθε χρονιά από εδώ και μετά. Είδαμε «μπροστά στο μέλλον της μόδας» και η HUAWEI ήταν εκεί.

Huawei_3.jpg

Info: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community