Leah Halton: Πώς η 23χρονη συγκέντρωσε 20 εκατομμύρια likes σε ένα post στο TikTok

Τσακιρίδου Χριστίνα
Leah Halton: Πώς η 23χρονη συγκέντρωσε 20 εκατομμύρια likes σε ένα post στο TikTok

Η 23χρονη Leah Halton συγκέντρωσε περισσότερα από 20 εκατομμύρια likes σε ένα βίντεο και οι χρήστες του TikTok αποθέωσαν τη φυσική ομορφιά της.

Καλώς ή κακώς τα social media αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και δεν είναι λίγες οι φορές που μας επηρεάζουν σε σημαντικούς τομείς όπως η διατροφή, η άσκηση και οι αγοραστικές συνήθειες.

Το TikTok είναι μια από τις πιο αγαπητές πλατφόρμες παγκοσμίως και η δυναμική του δείχνει να είναι για την ώρα ασταμάτητη.

Πολλοί influencers, τραγουδιστές και bloggers είδαν τη δημοφιλία τους να εκτοξεύεται μέσα από το TikTok και την καθημερινότητά τους να αλλάζει ριζικά.

Πες καληνύχτα στη φόρτιση: Το μυστικό για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού σου

To βίντεο που συγκέντρωσε περισσότερα από 20 εκατομμύρια likes στο TikTok

Η 23χρονη Youtuber-TikToker, Leah Halton μοιράστηκε πρόσφατα ένα fun video μέσα από το αυτοκίνητο και κατάφερε να συγκεντρώσει 205 εκατομμύρια προβολές και 22,2 εκατομμύρια likes. Αξιοσημείωτο επίσης είναι πως ο λογαριασμός της στο TikTok ξεπέρασε τους 3,9 εκατομμύρια ακολούθους.

Η εντυπωσιακή κοπέλα ποζάρει αυθόρμητα στον φακό υπό τον ήχο του «Praise Jah In The Moonlight» του YG Marley και οι χρήστες της πλατφόρμας αποθέωσαν τη φυσική ομορφιά αλλά και το μακιγιάζ της.

Τα σχόλια ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με τους χρήστες της εφαρμογής να επισημαίνουν πόσο όμορφη είναι, πόσο πολύ τους αρέσει το μακιγιάζ της αλλά και... την ομοιότητα με την Adriana Lima.

«Νομίζω ερωτεύτηκα», «Πόσο όμορφη», «Θυμίζει λίγο Adriana Lima», ήταν μόνο μερικά από τα χιλιάδες σχόλια στην ανάρτηση της Halton.

sxolia1.jpg

H Leah Halton είναι Youtuber και ο λογαριασμός της στο Instagram απαριθμεί σήμερα περισσότερους από 1 εκατομμύριο followers.

https://www.instagram.com/p/C5SfBgMJ3GZ/

Στα videos που δημοσιεύει συνήθως στο Youtube η νεαρή TikToker μοιράζεται tips ομορφιάς, μακιγιάζ, προσωπικές fun στιγμές καθώς και την skincare ρουτίνα της.

https://www.instagram.com/p/C5QAmCmpKh8/

Πού ψάχνει τον έρωτα η Gen Z; Όλα τα dating apps που πρέπει να ξέρεις το 2023

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της νεαρής TikToker.

Πηγή κεντρικής: leahhalton