Εσύ τι δώρο θα ήθελες για την ημέρα, του Αγίου Βαλεντίνου;

Νικολέττα Ράλλη
Εσύ τι δώρο θα ήθελες για την ημέρα, του Αγίου Βαλεντίνου;

Μια έρευνα αγοράς, για γυναίκες που θέλουν να εντυπωσιαστούν και για άντρες που θέλουν να εντυπωσιάσουν...

Λίγο πριν έρθει η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, που δεν είναι άλλη από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου, αποφάσισα να κάνω μια έρευνα για ιδιαίτερα δώρα, που θα μπορούσαν να κάνουν οι άντρες στις αγαπημένες τους. Αλλά όπως αποδείχτηκε δεν ήταν καθόλου δύσκολο, μιας και την απάντηση την είχαέτοιμη στο «ποντίκι» μου! Κάτι από το eshop της PANDORA φυσικά.

Untitled 978e8

Σύμβολα αγάπης, πίστης, συντροφικότητας, ευγνωμοσύνης και πολλά πολλά άλλα, για να τα περάσετε είτε στο χέρι της με το αγαπημένο πια βραχιόλι Pandora, είτε στον λαιμό της με ένα από τα λαμπερά κολιέ και έτσι να ξεκινήσετε να γράφετε την δική σας ιστορία αγάπης. Εμείς οι γυναίκες είμαστε πλάσματα αγαπησιάρικα, θέλουμε να ακούμε κομπλιμέντα, τρελαινόμαστε για δώρα (αλίμονο) και πιστέψτε με (αγόρια σε εσάς μιλάω) δεν θα υπήρχε καλύτερο δώρο από αυτό που να συνδυάζει τα συναισθήματα σας, αποτυπωμένα πάνω στα σύμβολα Pandora. Και επειδή ξέρω ότι υπάρχουν και κάποιοι ντροπαλοί εκεί έξω (κακώς!), έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε το ιδανικό δώρο, αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο κορίτσι σας, εύκολα και γρήγορα από τον καναπέ του σπιτιού σας ή από το tablet/κινητό σας μέσω του www.pandora.net & να το παραγγείλετε από το www.pandorashop.gr χωρίς να χρειαστεί να πάρετε τους δρόμους.

Στιγμιότυπο 2016 01 31 20.24.38 88458

Εγώ προσωπικά επέλεξα κάποια σύμβολα και κοσμήματα, που αρέσουν περισσότερο, για να σας δώσω και μερικές ιδέες. Μην ξεχνάτε όμως, ό,τι και να επιλέξετε μόνο και μόνο που θα έχει την δική σας προσωπική πινελιά, θα έχετε διαλέξει από την αλυσίδα, μέχρι ένα-ένα τα charms, αποκλείεται να μην ξετρελαθεί και να μην χωθεί στην αγκαλιά σας. Και αυτό θα συμβεί, πρώτα για την κίνηση, γιατί ασχοληθήκατε και δεν πήρατε κάτι τετριμμένο και μετά για το δώρο...trust me!

charms 11486

Δαχτυλίδια σε σχήμα καρδιάς, ρομαντικά πέταλα αγάπης εμπνευσμένα από τη βιολέτα, το λουλούδι που ανθίζει στην καρδιά του χειμώνα, ενωμένες καρδιές που συμβολίζουν τον αιώνιο δεσμό. Μοναδικά σύμβολα με χειροποίητες λεπτομέρειες, από χρυσό 14Κ, μασίφ ασήμι 925ο, λαμπερό σμάλτο και κυβική ζιρκόνια, σε απαλές ροζ αποχρώσεις αλλά και τολμηρά σύμβολα αγάπης, τύχης και χαράς, ολοκληρώνουν μια άκρως θηλυκή και ρομαντική συλλογή.

rings 019bc

Μια συλλογή γεμάτη μικρούς θησαυρούς ευτυχίας για να ξεδιπλώσεις τη δική σου ιστορία αγάπης και να τη μοιραστείς με τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σου. Χάρισε της ένα μοναδικό δώρο και θυμηθείτε όλα όσα σας κάνουν να χαμογελάτε.

Γιατί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι πάντα μια γλυκιά επισφράγιση του χρόνου που περνάει και μια υπόσχεση για ένα ακόμα πιο ευτυχισμένο μέλλον.

Στιγμιότυπο 2016 01 31 20.23.30 b7b0b

Τώρα που το σκέφτομαι, στον καλό μας, τι δώρο παίρνουμε την ημέρα αυτή;

Μη χάνεις στιγμή, κάνε τώρα την αγορά σου online στο www.pandorashop.gr

Για περισσότερη έμπνευση, μπες στο www.pandora.net και στο facebook/PandoraGreece.

Ανακάλυψε τον κόσμο της Pandora στο πλησιέστερο κατάστημα

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram