Το καλοκαίρι ξεκινά από το themooncat.com

Νικολέττα Ράλλη
Το καλοκαίρι ξεκινά από το themooncat.com

Και ενώ μετράς τις μέρες αντίστροφα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, ήρθε η ώρα να σε πάω για ψώνια. Ετοίμασε λοιπόν το παγωμένο καφεδάκι σου, άραξε στο γραφείο, μπαλκόνι ή σαλόνι σου και μπες στο www.themooncat.com . Ναι σωστά κατάλαβες, οι αγορές μας θα γίνουν online, στην θαλπωρή του προσωπικού μας χώρου, μακριά από τον καύσωνα της πόλης και της πολυκοσμίας των αστικών κέντρων, λόγω και των εκπτώσεων που ήδη ξεκίνησαν.

Α, και τώρα που είπα εκπτώσεις, στο themooncat.com θα βρείτε τις πιο δελεαστικές τιμές με εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και 80% στα ήδη οικονομικά, αλλά ταυτόχρονα ποιοτικά προϊόντα του.

02.main

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το www.themooncat.com είναι ένα onlineκατάστημα μόδας, για την γυναίκα, τον άντρα και το παιδί, όπου μπορείς να επιλέξεις από εσώρουχα, ρούχα αξεσουάρ και μαγιό, για όλα τα γούστα και σε πολύ καλές τιμές, ενώ επιβάλλεται να επισκεφτείς και το bazaar του onlineshop για τις πιο τέλειες προσφορές.

Τι επέλεξα εγώ:

Το μαγιό μου

IMG 20160719 195710

Πέρα από την μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και printsαυτό που μου τράβηξε το ενδιαφέρον είναι ότι το πάνω μέρος του bikiniέχει αντίστοιχα μεγέθη με αυτά του σουτιέν. Έτσι ξέρεις ότι ακόμα και αν μια τέτοια αγορά γίνεται online, αποκλείεται να απογοητευτείς. Επέλεξα ένα bikiniσε έντονα χρώματα που θα ταιριάξει ιδανικά με το μαύρισμα μου

http://www.themooncat.com/luna-mauro-push-up-b-magio-cuero-93044.html

Η τσάντα θαλάσσης

IMG 20160713 184219 01

Ψάθινη και τεράστια για να χωράει τα πάντα, ακόμα και την Candyγια να μην καίγονται τα πατουσάκια της στην άμμο.

http://www.themooncat.com/le-comptoir-de-la-plage-andoany-kafe-karw-psathini-tsanta-2260.html

Φορεματάκι για την παραλία, την ταβέρνα και για το υπερπαραγωγή κοκτέιλ κάπου ειδυλλιακά

http://www.themooncat.com/strapless-beachwear-dress-1001.html

Καφτάνι

inside3
IMG 20160714 171641 01

Διάλεξα δυο καφτάνια. Ένα για εμένα και ένα για την μαμά μου. Το καφτάνι είναι το musthave κομμάτι για κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, ακόμα και για μια πολύ καλή έξοδο.

http://www.themooncat.com/milkandhoney-308.html

http://www.themooncat.com/milkandhoney-215.html

Ριχτάρι ξαπλώστρας

inside4

Επέλεξα το αγαπημένο μου πορτοκαλί, που θεωρώ ότι είναι και το χρώμα του καλοκαιριού. Το συγκεκριμένο είναι και βαμβακερό και ανυπομονώ να ξαπλώσω επάνω του και να το φορέσω ακόμα και για παρεό. Θα πηγαίνει και αυτό τελεία με την ψάθινη τσάντα!

http://www.themooncat.com/drapdeplage-120-orange.html

Πετσέτα

Η πετσέτα είναι επένδυση για εμένα. Διάλεξα την συγκεκριμένη, που είναι και αυτή οικονομική όπως όλα τα παραπάνω (κοστίζειμόνο 9,92 ευρώ), είναι βαμβακερή βελουτέ και φυσικά θα την χρησιμοποιώ και τον χειμώνα.

http://www.themooncat.com/drapdeplage-131-orange.html

Επισκεφτείτε και εσείς το Themooncat.com και θα με θυμηθείτε. Να σας επισημάνω ότι η αποστολή των δώρων σας, γίνεται εντός 24 ωρών ενώ τα έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 60 ευρώ είναι δωρεάν και για παραγγελίες κάτω των 60 ευρώ είναι 3,90 ευρώ μόνο.

Και μόνο που βλέπετε το πακέτο στην πόρτα σας το καλοκαίρι ξεκινάει!

Εμένα μου ήρθαν ήδη και είναι όλα υπέροχα!

Ετοίμασα την βαλίτσα μου και έτοιμη για παραλία!

Καλές διακοπές φίλες μου!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο Twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram: http://instagram.com/nikolettaralli