Φέτος τις γιορτές, δημιουργούμε αναμνήσεις και τις κρατάμε ζωντανές!

Φέτος τις γιορτές, δημιουργούμε αναμνήσεις και τις κρατάμε ζωντανές!

Καλή μας εβδομάδα φίλοι μου!!! 14 μέρες απέμειναν μόνο για την πιο όμορφη μέρα του χρόνου!!! Την ημέρα που συγκεντρωνόμαστε όλοι μαζί, ανταλλάσουμε δώρα και ευχές και μοιραζόμαστε οικογενειακές στιγμές!

Και τι άλλο να θέλουμε αυτές τις ημέρες, από το να απαθανατίσουμε τις πιο γλυκές και τις πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις, που μετά από χρόνια θα ήθελα να πιστεύω ότι θα μας θυμίζουν μοναδικές στιγμές που ζήσαμε αλλά και τις καλύτερες που ακολούθησαν.

Συνεπώς χρειαζόμαστε να έχουμε μαζί μας το καλύτερο gadget που κυκλοφορεί ώστε να κρατήσουμε τις εικόνες αναλλοίωτες στο χρόνο.

Πριν φτάσουμε όμως στο 2026 (!), θέλω να μείνουμε στο σήμερα και πιο συγκεκριμένα στο θαυμαστό κόσμο της τεχνολογίας που με τα επιτεύγματα της και την εξέλιξη της μας προσφέρει αξεπέραστα προϊόντα, όπως είναι το smartphone Huawei P9 Blue! Με την 12 MP διπλη Leica κάμερα του (link προηγούμενου άρθρου) , τον ταχεία φόρτισης φορτιστή του (link προηγούμενου άρθρου) και την υποδοχή για δυο κάρτες SIM, τι άλλο να ζητήσει κανείς?

Αν είχατε σκεφτεί ότι υπάρχει σε ένα smartphone η δυνατότητα ‘knuckle gestures” θα είχατε ζητήσει και αυτό!!! Και για να μην μείνετε με καμία απορία, πρέπει οπωσδήποτε να δείτε το βίντεο που ακολουθεί και να σπεύσετε να αποκτήσετε το Huawei P9...

Καλά Χριστούγεννα!!!