Λαμπερό χαμόγελο που μαγνητίζει… κάθε μέρα!

Νικολέττα Ράλλη
Λαμπερό χαμόγελο που μαγνητίζει… κάθε μέρα!

Όση προσπάθεια και να κάνουμε αρκετές από εμάς, να είμαστε οι πιο stylish και να ξεχωρίζουμε με τις εμφανίσεις μας στα social media αλλά και στην πραγματική ζωή, στο τέλος της ημέρας αυτό που πάντα θα μετράει, είναι το πιο από καρδιάς χαμόγελό μας. Όταν μάλιστα είναι το πιο λαμπερό και αστραφτερό - εκείνο που εννοείται προτάσσουμε περήφανα την οδοντοστοιχία μας - τότε απλά τα πάντα γύρω παγώνουν. Είναι και κάποιες φορές όμως, που όσο και να θέλουμε να χαμογελάσουμε με όλη μας την ψυχή, η ανασφάλεια που μας έχει προκαλέσει μια, όχι και τόσο, λευκή οδοντοστοιχία, να έχει σαν αποτέλεσμα ένα μαγκωμένο, σφικτό χαμόγελο, που να φαίνεται ακόμα και προσποιητό – πραγματικά το χειρότερό μου…!

Για να μην έρθετε ποτέ σε αυτήν τη δύσκολη θέση, σήμερα δεν θα σας παρουσιάσω απλά την διάσημη ανά τον κόσμο καλλυντική οδοντόκρεμα YOTUEL, αλλά όλη την σειρά προϊόντων, που με τη σωστή και καθημερινή τους χρήση, θα έχετε λευκό και εντυπωσιακό χαμόγελο, ενώ παράλληλα την σωστή υγιεινή που απαιτείται για ένα πεντακάθαρο στόμα με δροσερή αναπνοή. Υγεία και ομορφιά ταυτόχρονα και όλα μαζί καταλήγουν σε ένα χαμόγελο που μαγνητίζει!

res 1488284250082

YOTUEL all in one

Την χρησιμοποιώ καθημερινά τα τελευταία δυο χρονιά. Είναι η οδοντόκρεμα εκείνη, η οποία είναι και η απάντηση, στο αν έχω κάνει λεύκανση. Όχι, δεν έχω κάνει! Το πολύ θετικό με την YOTUEL all in one, μέσα σε άλλα, είναι ότι με καθημερινή χρήση και δράση που δε φθείρει το σμάλτο, αντίθετα από άλλες λευκαντικές οδοντόκρεμες, μπορείς να έχεις άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα.

Λευκαίνει με το επαγγελματικό παράγοντα Carbamide Peroxide που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι στις συνεδρίες λεύκανσης, ενώ έχει Με σύνθεση που δεν προκαλεί αφρό και ουδέτερο pΗ σε ισορροπία με το pΗ του στόματος. Κυκλοφορεί σε δύο γεύσεις:

res 1488284406829

ΥOTUEL all in one wintergreen με ουδέτερη γεύση (μαύρη συσκευασία)

ΥOTUEL all in one snowmint με γεύση μέντας (λευκή συσκευασία).

YOTUEL classic mint

Αν και η οδοντόκρεμα που δεν αλλάζω για καμία άλλη στο κόσμο, είναι η YOTUEL all in one, αποφάσισα να σας προτείνω και την νέα YOTUEL classic mint. Όπως όλες οι οδοντόκρεμες YOTUEL, έτσι και αυτή, θα σας χαρίσει την πιο λευκή οδοντοστοιχία από τις πρώτες μέρες χρήσης, ενώ επιπλέον θα έχετε την πιο μεγάλη σε διάρκεια δροσερή αναπνοή με άρωμα μέντας, που είχατε φανταστεί ποτέ. Λευκαίνοντας με φυσικά ένζυμα & με την ελάχιστη δυνατή τριβή, η YOTUEL classic mint , αντίθετα από άλλες λευκαντικές, μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά, βουρτσίζοντας τρεις φορές την μέρα. Τα φυσικά ένζυμα βοηθούν άμεσα στην μείωση των εξωτερικών κηλίδων των δοντιών & στην επαναφορά του λευκού χρώματος, της οδοντικής πλάκας και πέτρας, χωρίς να βλάπτει το σμάλτο μας.

IMG 20170221 140706

YOTUEL pharma B5

Σε περίπτωση που έχεις ευαίσθητη οδοντοστοιχία και νομίζεις ότι ανήκεις στην κατηγορία, που τίποτα δεν υπάρχει εκεί έξω για να σε βοηθήσει να έχεις τα πιο λευκά και καθαρά δόντια, η YOTUEL σου έχει φυσικά την λύση. Η YOTUEL pharma B5, περιέχει βιταμίνη B5 για τα ευαίσθητα δόντια και ούλα ενώ λευκαίνει τα δόντια με φυσικά ένζυμα με τη χαμηλότερη τριβή για το σμάλτο.

Έχει πλούσια καθαριστική δράση με 100% active fluoride και 10% ξυλιτόλη κατά της πλάκας και τερηδόνας. H γεύση της, μέντα και γλυκάνισος!

IMG 20170221 140945

YOTUEL στοματικό διάλυμα

Για ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή, μετα από κάθε βούρτσισμα πρέπει να χρησιμοποιούμε στοματικό διάλυμα. Φυσικά η YOTUEL, έχει για εμάς το καλύτερο! Το ΥOTUEL mouthwash πλούσιο σε ξυλιτόλη για την καταπολέμηση των βακτηριδίων που προκαλούν πλάκα και τερηδόνα, έχει το επιπλέον πλεονέκτημα να βοηθά και στην λεύκανση των δοντιών, αφού περιέχει φωσφορικό κάλιο. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, αφού δεν περιέχει οινόπνευμα.

YOTUEL pen

Και αφού έχεις βουρτσίσει τα δοντάκια σου, έχεις κάνει τις γαργάρες σου με το στοματικό διάλυμα, να μην έχεις και κάτι μαζί σου για ενίσχυση της λεύκανσης και έξτρα δροσερή αναπνοή, οπότε χρειαστεί; H απάντηση βρίσκεται στο YOTUEL pen! Το εύχρηστο αυτό στυλό λεύκανσης δοντιών, βοηθά στην αφαίρεση των εξωτερικών και εσωτερικών λεκέδων των δοντιών & αναδεικνύει τη φυσική λευκότητα των δοντιών. Όταν το χρησιμοποιείς μετά τον καφέ ή το κρασί σου, μπορεί να προλάβει μελλοντικές δυσχρωμίες ενώ προσφέρει υπέροχη δροσερή αναπνοή & γυαλίζει το σμάλτο, σαν να έχεις μόλις βουρτσίσει τα δόντια σου!

ΥOTUEL 7 hours whitening kit

Το σύστημα λεύκανσης YOTUEL 7 hours, είναι ειδικά σχεδιασμένο από οδοντιάτρους, για χρήση στο σπίτι. Αποτελούμενο από 2 εύκαμπτα μασελακια λεύκανσης δοντιών, 2 σωληνάρια Gel λεύκανσης και 1 σωληνάριο λευκαντική οδοντόκρεμα YOTUEL classic mint 25ml, με επτά εφαρμογές της μίας ώρας, θα δείτε σε μια μόλις εβδομάδα τα δοντάκια σας, έως και 8 τόνους πιο λευκά.

Μεταδώστε το μήνυμα, σε όλες σας τις φίλες, ενώ χαρίστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο σε αυτούς που πραγματικά αξίζει και οπωσδήποτε ένα στον εαυτό σας, μετά το πρωινό βούρτσισμα!

Περισσότερες πληροφορίες για τα προιόντα και που μπορείτε να τα βρείτε, εδώ.

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο Twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram: http://instagram.com/nikolettaralli