Το πιο νόστιμο, εύκολο και καλοκαιρινό φαγητάκι!!!

Νικολέττα Ράλλη
Το πιο νόστιμο, εύκολο και καλοκαιρινό φαγητάκι!!!

Καλημέρα φίλες μου και καλό μήνα!
Ενώ θα ήθελα να γκρινιάξω λίγο, για το ποσό αδιανόητα πέρασε ο Ιούνιος και ποσό κοντά είμαστε στα μισά του καλοκαιριού, θα το αποφύγω γιατί θα ήμουν τουλάχιστον αχάριστη!
Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας, μια πεντανόστιμη και εύκολη συνταγή, γεμάτη χρωμα και πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία.

Θα χρειαστείτε:

Για το φαγητάκι:
Μια μελιτζάνα
Ένα κολοκύθι
Μια ντομάτα
Μια κόκκινη πιπεριά
Ένα καρότο
Ένα κρεμμύδι
Μια σκελίδα σκόρδο

Για την γαρνιτούρα:
Ανθότυρο
Κάπαρη

FullSizeRender 4

Στην κουζίνα:
Αφού ψιλοκόψετε όλα τα λαχανικά σας σε μικρά κομματάκια (την ντομάτα ξεχωριστά), σε μια μεγάλη κατσαρόλα τσιγαριζετε με ένα μικρό ποτήρι κρασιού λάδι, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, σκόρδο και πράσο. Αφού περάσουν τρία λεπτά ρίχνετε όλα τα λαχανικά, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύεται και έχοντας το νου σας, περίμενε να αρχίσει η μελιτζάνα να γίνεται λίγο διαφανή. Θα χρειαστούν περίπου 20 λεπτά. Ρίχνετε την ψιλοκομμένη ντομάτα και ένα ποτήρι νερού βραστό νερό (από βραστήρα). Προσθέστε νερό όποτε και εφόσον χρειαστεί, ενώ ελέγχετε τακτικά το φαγητακι σας, μην κολλήσει. Μαγειρέψτε για αλλά 25 λεπτά.
Όταν θα είναι όλα έτοιμα, αφήστε το λίγο να κρυώσει. Σερβίρετε το πολύχρωμο γεύμα σας, με μια γερή δόση ανθότυρο και μερικά ανθη καπαρης.

Καλή σας όρεξη!!!

FullSizeRender 3

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook

Με ακολουθείτε στο Twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram