Διακοπές με φίλες!!! Μην αφήσεις κανένα καλοκαίρι να περάσει χωρίς αυτές...

Νικολέττα Ράλλη
Διακοπές με φίλες!!! Μην αφήσεις κανένα καλοκαίρι να περάσει χωρίς αυτές...

Καλοκαίρι 2017 και καλό μήνα σε όλες! Σκεφτόμουνα τις προάλλες ποσό σημαντικό είναι πέρα από το να απολαμβάνουμε σωστά και ποιοτικά τον ελεύθερο χρόνο μας, ποσό καλό θα ήταν να τον εκμεταλλευόμαστε και σωστά έτσι ώστε τον Σεπτέμβρη( με το καλό) να είμαστε γεμάτες αναμνήσεις και όμορφες στιγμές. Φυσικά αναφέρομαι στις καλοκαιρινές μας διακοπές, που πριν καλά καλά μας μείνει λίγο μαύρισμα, φτάσαμε κιόλας στον Αύγουστο.

Εύχομαι πριν συνεχίσετε την ανάγνωση αυτού τους άρθρου, εσείς που πήγατε κάπου, να έχετε ήδη κάτι πολύ καλό να θυμάστε και εσείς που δεν έχετε ακόμα ξεκινήσει την άδεια σας, να γνωρίσετε μόνο τα καλύτερα... Μην ξεχνάμε επίσης ότι μια από τις καλύτερες εποχές για διακοπές είναι ο Σεπτέμβρης...!

Πριν από μια περίπου εβδομάδα βρέθηκα με τις κολλητές φίλες της αδερφής μου, (κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή) να κάνουμε μαζί διακοπές. Εάν εξαιρέσουμε έναν τραυματισμό και μια ίωση που είχα και πως έχασα το πορτοφόλι μου! (τρίτωσε το κακό), δεν θυμάμαι ποσά χρόνια είχα να νιώσω αυτό το ανάλαφρο, αυτή την χαλαρότητα και ανεμελιά, αυτό το «ουφ »και το «αχ» με μπόλικη απόλαυση. Φυσικά και οι διακοπές με τον καλό σου είναι κάτι πολύ σημαντικό και που έχετε σίγουρα ανάγκη και οι δυο σας αλλά για εμένα που λόγω προσωπικών θεμάτων είχα χάσει και αυτό, αυτή η τελευταία όαση "δροσιάς" με έκανε να σκεφτώ "Μα τι έχανα τόσα χρόνια;"! Φυσικά και θα ξαναφύγω για κάπου μαζί τους, γιατί και μετά από όλα τα στραβά που έτυχαν μου το χρωστάω. Ξέρω ήδη από τώρα ότι δεν θα επέτρεπα ποτέ ξανά ένα καλοκαίρι, ένα "χάσιμο" που το είχα τόσο πολύ τελικά ανάγκη, να μην είναι συναρπαστικό χρόνο με το χρόνο. Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι η απόδειξη αυτού που λέμε «δεν έχει σημασία ο προορισμός αλλά η… παρέα».

Στο χωριό, σε κάποιο κοντινό νησί, στην αγαπημένη μου Μύκονο μπορείς να κανείς τελείως διαφορετικές διακοπές με μια καλή και τίμια κοριτσοπαρέα. Δεν θα σου γκρινιάξουν ποτέ οι φίλες σου "Τελείωνε" πριν την βραδινή έξοδο, δεν θα σε νοιάζει καθόλου πώς θα είσαι μονίμως εντυπωσιακή (εάν έχεις σχέση), θα σου τραβάνε ό,τι φωτός ζητήσεις για το Ίνσταγκράμ σου χωρίς γκρίνιες και σχόλια (όχι ότι έχουν άδικο τα αγόρια μας!) και αλλά πολλά πολλά, που θα σε αφήσω να τα ανακαλύψεις μόνη σου!!!



Περιμένω να δω εικόνες και πράξεις, κάνοντας με tag, στην καλοκαιρινή σου φωτό, την οποία και θα αναδημοσιεύσω στο ίνστα στόρι του προσωπικού μου λογαριασμού!! (https://www.instagram.com/nikolettaralli/ )

Σπλις σπλας,

Φιλί