Ελληνικό τσάι του βουνού, το απόλυτο αναψυκτικό του καλοκαιριού!

Ελληνικό τσάι του βουνού, το απόλυτο αναψυκτικό του καλοκαιριού!

Οι ευεργετικές του ιδιότητες στο ποτήρι σου με το παγωμένο ελληνικό τσάι του βουνού!

Μπορεί να έχεις συνδέσει το τσάι με τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα, ή με τα κρυολογήματα και τους αγαπημένους σου παππούδες να στο σερβίρουν για κάθε είδους αδιαθεσία. Όχι άδικα, μίας και το μοναδικό αυτό ρόφημα φημίζεται για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Για να δεις αποτελέσματα, πρέπει να το καταναλώνεις και να το εντάξεις στο διατροφικό σου πρόγραμμα και το καλοκαίρι. Δεν χρειάζεται να αρχίσεις το... βράσιμο μέσα στη ζέστη και μετά να το παγώνεις, μιας και το ελληνικό τσάι ΟΛΥΜΠΟΣ έχει κάνει όλη τη διαδικασία για σένα, διατηρώντας την ιδιαίτερη γεύση και τα φυσικά αρώματα του σπιτικού τσαγιού, σαν να το έφτιαξες μόνη σου!


Πιες ένα ποτήρι το πρωί, στο δρόμο για τη δουλειά για να τονώσεις τη μνήμη σου και να καταπολεμήσεις το άγχος. Ένα δροσιστικό αφέψημα, για παγωμένη απόλαυση το καλοκαίρι χωρίς ενοχές, που θα σε τονώσει λίγο πριν το ξεκίνημα μιας δύσκολης, φορτωμένης με υποχρεώσεις, μέρας. Στα συν, σημείωσε ότι ενυδατώνει τον οργανισμό. Δοκίμασέ το αντί για καφέ ή κάποιο αλκοολούχο ποτό που δεν βοηθάει στην ενυδάτωση, τουναντίον αφυδατώνει τον οργανισμό, επιβαρύνοντας το σώμα σου. Ένα ποτήρι τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ θα σε βοηθήσει να αναπληρώσεις τα χαμένα υγρά χωρίς να επιβαρύνεις το σώμα σου με θερμίδες και συντηρητικά, αφού περιέχει Stevia και έτσι αποτελεί ιδανική επιλογή αν προσέχεις τη διατροφή σου.

ΑΡΩΝΙΑ c6c0f


Μπορείς να το καταναλώσεις ακόμη και το βράδυ, καθώς σε αντίθεση με τα υπόλοιπα είδη τσαγιού δεν έχει διεγερτική δράση. Θα σε χαλαρώσει και θα σε ηρεμήσει.


Θυμήσου ότι το ελληνικό τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ είναι αγνό και δεν περιέχει καθόλου συντηρητικά και χρωστικές. Κι αυτό διότι όλη η διαδικασία γίνεται φυσικά: Συλλέγεται από τα ελληνικά βουνά, αποξηραίνεται για 7 ημέρες και βράζεται παραδοσιακά διατηρώντας όλα τα συστατικά του φυτού, χωρίς καμία επεξεργασία. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 γεύσεις: Κλασική και λεμόνι για τους παραδοσιακούς αλλά και με ελληνική Αρώνια για τους πιο τολμηρούς!


Ενημερώσου για τον τρόπο συλλογής και παραγωγής ΕΔΩ!

Για να μάθεις περισσότερα για το τσάι του βουνού, μπες στο: http://olympos.gr/proionta/tsai-vounisio/