Μία φρέσκια λεμονάδα από τα Flocafé για κάθε στιγμή της ημέρας.

Μία φρέσκια λεμονάδα από τα  Flocafé για κάθε στιγμή της ημέρας.

Η αγαπημένη μου συνήθεια γι αυτό το καλοκαίρι.

Έξω καύσωνας, στο δρόμο κίνηση και το τηλέφωνο δε σταματά να χτυπά. Τι θα μπορούσε να μου φτιάξει τη διάθεση και να μου προσφέρει απλόχερα φρεσκάδα και υπέροχη γεύση; Όχι, δεν αναπολώ τη σπιτική λεμονάδα της γιαγιάς και δε χρειάζεται να μελαγχολήσω, παρά μόνο να περάσω μία βόλτα από το πλησιέστερο Flocafé για να δροσιστώ με μία φρεσκοστημένη λεμονάδα με μοναδικό άρωμα.

Αν πάλι τα βρω σκούρα στη δουλειά, δε θα μπω στον πειρασμό να χαλάσω το κορμί που με τόσο κόπο έχτισα όλο το χειμώνα στο γυμναστήριο. Κλείνω τα μάτια, ονειρεύομαι τις καλοκαιρινές μου διακοπές και επιλέγω μία frozen λεμονάδα Flocafé με παιχνιδιάρικη γεύση που θυμίζει γρανίτα, ενώ η δροσερή φρουτοσαλάτα με βοηθάει να συνεχίσω να μπαίνω στα μικροσκοπικά μου μαγιό, κρατώντας με φρέσκια όλη τη μέρα.

Μη με ρωτήσετε πώς θα περάσω τη νύχτα μου, ποιους δρόμους θα περπατήσω με την παρέα μου και ποια τραγούδια θα με παρασύρουν σε χορευτικά λικνίσματα. Το μόνο που ξέρω είναι πως θέλω να ξεκινήσω τη βραδιά μου απολαμβάνοντας αυτό που μου ανεβάζει τη διάθεση, μία sparkling λεμονάδα με σόδα και διακριτικό άρωμα δυόσμου.

Φέτος το καλοκαίρι η αγαπημένη μου συνήθεια θα μου κρατάει συντροφιά από τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες μέχρι τις δροσερές ατμοσφαιρικές νύχτες.

Γιατί όχι; Αφού είναι αυτό που με ανεβάζει κάθε στιγμή της ημέρας!