Fords Gin: Το απόλυτο gin…made for cocktails έφτασε στην Ελλάδα!

Fords Gin: Το απόλυτο gin…made for cocktails έφτασε στην Ελλάδα!
Elisseos Kontis Event & Corporate Photography

Το Fords Gin έφτασε στη χώρα μας και υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνουμε και δημιουργούμε cocktails με βάση το gin! Αποτελεί ένα ιδιαίτερα αρωματικό London dry gin, που έχει εμπνευστεί από την τέχνη της δημιουργίας cocktail, με τη συμβολή επιλεγμένων bartenders από όλο τον κόσμο.

Η ιστορία του Fords Gin ξεκίνησε το 1996 στο London Thames Distillers, μέσα από τη συνεργασία δύο πιο αναγνωρισμένων προσωπικοτήτων της βιομηχανίας του gin, τον Simon Ford, που διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στον χώρο του αλκοόλ, και τον Charles Maxwell, 10ης γενιάς master distiller.

Οι δύο τους δημιούργησαν ένα μοναδικό blend, από 9 βότανα και αρωματικά φυτά, από όλο τον κόσμο, τα οποία αποτελούν τα βασικά συστατικά όλων των κλασικών cocktails, διασφαλίζοντας ότι το προϊόν θα δένει αρμονικά σε κάθε δημιουργία. Τα βότανα και τα αρωματικά φυτά εκχυλίζονται 15 ώρες πριν από την απόσταξή τους, και με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεται ο ιδιαίτερος χαρακτήρας τους, κάνοντας το Fords Gin ακόμα πιο ξεχωριστό.

0001.jpg

Έτσι, το ιδιαίτερο γευστικό προφίλ του Fords Gin διατηρεί την έντονη αλλά ισορροπημένη γεύση του, προσδίδοντας έναν ξεχωριστό χαρακτήρα σε όλα τα κλασικά cocktails με βάση το gin.

Η φιάλη του Fords Gin, με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα της, έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψιν την καθοδήγηση και τις προτάσεις συνεργαζόμενων bartenders έτσι ώστε να είναι εύχρηστη και να αντανακλά την υψηλή αισθητική που χαρακτηρίζει το brand.

0016.jpg

Το λανσάρισμα του Fords Gin στη χώρα μας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου στον industrial χώρο του Line Athens, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν σε ιδιαίτερα cocktails, με τη συνοδεία oysters από το Hams & Clams.

Βρείτε το Fords Gin σε καταστήματα λιανικής, κάβες ή το αγαπημένο σας μπαρ και δημιουργήστε τις δικές σας μοναδικές στιγμές απόλαυσης με ένα Fords Gin cocktail!

0074.jpg

#fordsgin #thecocktailgin

Please cocktail responsibly.

Μάθετε περισσότερα στο fordsgin.com.

Ακολουθείστε το Fords Gin:

Instagram: @fordsgin

Facebook: @FordsGin

0077.jpg