Πίτσα πίτα, burger tacos και καρμπονάρα ramen: Τα food trends του 2024 είναι πολύ μπερδεμένα!

Πατούλια Κατερίνα
Πίτσα πίτα, burger tacos και καρμπονάρα ramen: Τα food trends του 2024 είναι πολύ μπερδεμένα!

Τα μπερδεμένα πιάτα, ο συνδυασμός δύο φαγητών μαζί, αποτελεί ένα από τα πιο hot food trends για το 2024 και καταλαβαίνουμε γιατί.

Κινέζικο ή πίτσα σήμερα το βράδυ; Μήπως έχεις όρεξη για τάκος ή μήπως για όλα τα παραπάνω μαζί;

Melty food trends 2024

Τα food mashups, το να μπλέκεις αγαπημένα πιάτα και να δοκιμάζεις ξεχωριστούς συνδυασμούς δημιουργώντας είναι στα ανερχόμενα food trends του 2024.

https://www.instagram.com/reel/CjgjZyEtIoO/

Σύμφωνα με την έκθεση προβλέψεων του Pinterest για το 2024, τα melty mashups, γνωρίζουν άνθιση με κυρίαρχα το pizza pot pie με +55% αναζητήσεις, το carbonara ramen με +165% αναζητήσεις, το cheeseburger tacos με +255% αναζητήσεις και το burger quesadilla με +80% αναζητήσεις.

https://www.instagram.com/reel/C3F2qjJMzek/

«Το trend αυτό στο οποίο συνδυάζεις και παντρεύεις τις γεύσεις που λατρεύουν οι γευστικοί σου κάλυκες, αποτελούν λατρεία τόσο για την Gen Z όσο και για τους Boomers».

Οι επιλογές είναι ατέλειωτες προφανώς, αλλά οι chef έχουν τις καλύτερες προτάσεις για τα μπερδεμένα πιάτα και φυσικά πώς θα το κάνεις εσύ καλύτερα και μόνη στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/Ctb4miKo1Ro/

Το καλύτερο μυστικό για ένα λαχταριστό μπερδεμένο πιάτο είναι να ξεκινήσεις με πιάτα που ξέρεις να φτιάχνεις και που αγαπάς.

Pizza, taco, ψωμί είναι η ιδανική βάση για να πειραματιστείς από εκεί και μετά με ό,τι λαχταράς εσύ. Ένα ακόμα μυστικό είναι να πας στις οικογενειακές παραδοσιακές συνταγές που ξέρεις και να τις ανακατέψεις με νέα υλικά.

https://www.instagram.com/p/BEEhDzQOwVM/

Τα τυριά, τα φρέσκα μπαχαρικά, το βούτυρο είναι ιδανικά για να το melty αποτέλεσμα σε μια τέτοια συνταγή.