Catering ή Υψηλή Γαστρονομία; Και τα δύο, από το Δειπνοσοφιστήριον

Catering ή Υψηλή Γαστρονομία; Και τα δύο, από το Δειπνοσοφιστήριον
Δειπνοσοφιστήριον Catering

Το πάντρεμα της υψηλής γαστρονομίας με τις υπηρεσίες catering ανοίγει τον δρόμο για μια εκλεπτυσμένη εμπειρία γεύσης και φινέτσας σε κάθε εκδήλωση.

Ενώ η υψηλή γαστρονομία συνήθως συνδέεται με πολυτελή εστιατόρια και σεφ που δημιουργούν ποικίλα εκλεκτά πιάτα, το Δειπνοσοφιστήριον Catering φέρνει αυτήν την εμπειρία ακριβώς στον χώρο της εκδήλωσής σας, εξασφαλίζοντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό ποιότητας, εξυπηρέτησης και προσαρμοστικότητας.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του να συνδυαστεί η υψηλή γαστρονομία με τις υπηρεσίες catering είναι η ευελιξία. Ανεξάρτητα από τον τύπο της εκδήλωσης - είτε πρόκειται για ένα επιχειρηματικό δείπνο, ένα γάμο, ένα κοκτέιλ πάρτι ή ένα επίσημο δείπνο - οι υπηρεσίες του Δειπνοσοφιστήριον Catering μπορούν να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών του. Εξειδικευμένοι σεφ υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη του Executive Chef Δημήτρη Σκαρμούτσου δημιουργούν προσαρμοσμένα μενού που ανταποκρίνονται σε διατροφικές ιδιαιτερότητες, περιορισμούς και αισθητικές προτιμήσεις (χωρίς γλουτένη, vegetarian, vegan, kosher κλπ).

Η υψηλή γαστρονομία φέρνει μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας σε κάθε εκδήλωση, έννοιες ταυτόσημες με το Δειπνοσοφιστήριον εδώ και 27 χρόνια. Εκλεπτυσμένες γεύσεις, υψηλής ποιότητας υλικά και καλαίσθητη παρουσίαση, κομψό σερβίρισμα αλλά και εκλεπτυσμένο art de la table… H έμπειρη ομάδα μας φροντίζει όχι μόνο την αρτιότητα της γεύσης αλλά και την εξίσου σημαντική παρουσίαση του φαγητού μας.

Μαζί με την υψηλή γαστρονομία, έρχεται και η τέχνη των exclusive cocktails. Έμπειροι mixologists, υπό την καθοδήγηση του Άρη Χατζηαντωνίου, δημιουργούν μοναδικά molecular, classic και signature cocktails, που ξεφεύγουν από τα όρια του συνηθισμένoυ. Αφροί μηδενικής βαρύτητας, σφαιροποίηση, αρωματικοί καπνοί είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που προσδίδουν διαφορετική υφή αλλά και γεύση σε κάθε είδους εκδήλωση, κοινωνική ή εταιρική.

Και φυσικά, δεν μπορεί να λείπει η μεγάλη ποικιλία κρασιών. Ο Άρης Σκλαβενίτης, βραβευμένος sommelier και Wine Director του Δειπνοσοφιστήριον, έχει καταρτίσει μία λίστα με εκλεκτές ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα που πλαισιώνουν τη γαστρονομική εμπειρία με τον πλέον αρμονικό τρόπο. Εκλεκτά αρώματα, ισορροπημένες γεύσεις και εκλεπτυσμένοι συνδυασμοί ενισχύουν την απόλαυση κάθε γευστικής νότας.

Diana & Faethon

Το πάντρεμα της υψηλής γαστρονομίας με τις υπηρεσίες catering, δημιουργεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τους προσκεκλημένους. Από την πρώτη στιγμή για κάθε event, ο συνδυασμός λεπτομέρειας και ποιότητας δημιουργεί μια αξέχαστη εμπειρία που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Από το πολυστοιχειώδες γαστρονομικό μενού μέχρι τις παρουσιάσεις που κλέβουν την παράσταση, η συνεργασία μεταξύ της υψηλής γαστρονομίας και των υπηρεσιών catering αφήνει μια αξέχαστη γευστική εντύπωση σε κάθε εκδήλωση, πάντα με την υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον.