Μια απλή αλλά σημαντική συμβουλή για τις νέες μαγείρισσες

Μια απλή αλλά σημαντική συμβουλή για τις νέες μαγείρισσες

Οι παλιότερες γνωρίζετε ήδη όλα τα tips για να ζυμώνετε τέλεια, αλλά οι καινούργιες μάλλον δεν είστε σίγουρες τι πρέπει να κάνετε. Να σας πούμε λοιπόν ότι για να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια σας πρέπει να ρίχνετε λάδι και όχι αλεύρι όπως πολλές κάνετε το λάθος. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως το λάδι έχει εκπληκτικές ενυδατικές ιδιότητες, οπότε με έναν σμπάρο δυο τριγόνια.