Αντικολλητικό χαρτί: ένας έξυπνος τρόπος να το στρώσετε

Αντικολλητικό χαρτί: ένας έξυπνος τρόπος να το στρώσετε

Πολύ συχνά στη ζαχαροπλαστική, για τις ζύμες που θέλουν ψήσιμο στο φούρνο, η συνταγή προτείνει να χρησιμοποιήσετε αντικολλητικό χαρτί στην βάση του σκεύους. Ένα έξυπνο tip είναι να το βρέξετε κάτω από τη βρύση και να το στύψετε καλά πριν το χρησιμοποιήσετε: θα διαπιστώσετε πως στρώνεται πολύ πιο εύκολα ενώ λόγω της υγρασίας που έχει, προφυλάσσει τη ζύμη από το να στεγνώσει κατά τη διάρκεια του ψησίματος.