Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ζουμερό συκωτάκι τηγανιτό

Ζουμερό συκωτάκι τηγανιτό

Ιδανικός μεζές για το ρύζι ή τις πατάτες τηγανιτές. Το συκωτάκι αν ψηθεί καλά δεν έχει γεύση αίματος αλλά μοσχομυρίζει και αναδεικνύει την γεύση του.

Υλικά

1 κιλό συκώτι

1 κούπα ξύδι

Αλεύρι

Ελαιόλαδο

Αλάτι, φρέσκο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

1.Κόβετε τα συκωτάκια σε κομμάτια, το πλένετε πολύ καλά και το αλατοπιπερώνετε.

2.Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο να κάψει. Βάζετε σε ένα βαθύ πιάτο αλεύρι και περάστε τα συκωτάκια. Τα βάζετε στο τηγάνι και τα ψήνετε μέχρι αν ψηθούν καλά και μέσα.

3.Όταν τα βγάλετε από το λάδι ρίχνετε στο τηγανισμένο λάδι το ξύδι, τα ανακατεύετε και τα περιχύνετε με αυτό.

 

Μάιος! Μήνας για Smart Buying στα Carrefour!

ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης