Εύκολες φρουτένιες δημιουργίες για να κάνεις ακόμη πιο όμορφο το Καλοκαίρι σου

Εύκολες φρουτένιες δημιουργίες για να κάνεις ακόμη πιο όμορφο το Καλοκαίρι σου

Το Καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη εποχή για αποτοξίνωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες σε κάνουν να θέλεις να τρως ελαφριά γεύματα, ενώ η πληθώρα των φρούτων που υπάρχει, σε βάζει σε… υγιεινούς πειρασμούς.

Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, την κατάσταση για να κάνεις ακόμη πιο ανάλαφρη την καθημερινότητά σου. Για να σε βοηθήσουμε, εμείς, παραθέτουμε μερικές νόστιμες προτάσεις που μπορείς να ετοιμάζεις εύκολα και γρήγορα κάθε στιγμή. Στην «καρδιά» του καλοκαιρινού μας μενού βρίσκεται ο αγαπημένος μας και σούπερ αντιοξειδωτικός ανανάς, ωστόσο, έχουμε συμπεριλάβει και άλλες φρουτένιες δημιουργίες.

Ενέργεια από το πρωί με μια σούπερ φρουτοσαλάτα

Λένε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Δεν θα σου πούμε να φας πολύ, αλλά καλό είναι να ετοιμάσεις κάτι προτού φύγεις για το γραφείο. Το Καλοκαίρι εμείς λέμε «ναι» στις φρουτοσαλάτες ή το γιαούρτι με φρούτα.

del7

Επίλεξε ανανά φέτες σε φυσικό χυμό ή ανανά σε κομμάτια σε φυσικό χυμό από τη Del Monte (την προτιμούμε διότι έχει τον Νο 1 σε ποιότητα ανανά παγκοσμίως). Κόψε μερικά ροδάκινα σε κομμάτια (μπορείς να βρεις και πάλι ροδάκινα μισά σε σιρόπι από τη Del Monte), πρόσθεσε λίγο χυμό πορτοκάλι ή χυμό από τον ανανά που χρησιμοποίησες και είσαι έτοιμη!

del6

Κάτι για το απόγευμα

Το απόγευμα, αφού επιστρέψεις από το γραφείο στο σπίτι, προτείνουμε να ετοιμάσεις ένα δροσιστικό και τονωτικό smoothie. Πάρε το βιβλίο σου, κάθισε στο μπαλκόνι ή την αυλή και πάρε τις βιταμίνες σου!

del5

Θα χρειαστείς: 1 κούπα γιαούρτι, 1 κούπα χυμό ανανά σε κομμάτια από τη Del Monte, ½ κούπα γάλα και 1 μάνγκο σε κομμάτια. Βάλε τα υλικά στο μπλέντερ και χτύπησέ τα ανάλογα με το πόσο πηχτό θέλεις να είναι το smoothie σου.

del4

Το βράδυ η φάση είναι γαριδοσαλάτα με ανανά

Το βράδυ καλό είναι να φας κάτι ελαφρύ. Προτείνουμε μια γαριδοσαλάτα με ανανά! Ακόμη κι αν βρίσκεσαι στην πόλη, αυτή η σαλάτα θα σε ταξιδέψει σε μέρη εξωτικά.

Για να την ετοιμάσεις, θα χρειαστείς απλά: 1 συσκευασία ανανά σε κομμάτια από τη Del Monte, λίγες γαρίδες, 1 σαλάτα (ό,τι εσύ επιθυμείς, ακόμη και έτοιμη), λίγο βούτυρο, αλάτι και πιπέρι, λίγο χυμό από τη συσκευασία του ανανά, 2 αραβικές πίτες, 1 αγγουράκι, 1 πιπεριά πορτοκαλί και σουσάμι. Δες εδώ πώς θα την ετοιμάσεις!

del3

Αν αισθάνεσαι κουρασμένη να ετοιμάσεις το οτιδήποτε, μπορείς να επιλέξεις μια έτοιμη φρουτοσαλάτα σε σιρόπι, όπως αυτή που προσφέρει η Del Monte.

del2

Εμείς τις προτάσεις μας τις κάναμε! Με τα προϊόντα της Del Monte, όμως, θα ετοιμάσεις εύκολα και άλλα φρουτένια πιάτα. Το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσεις τα ποιοτικότερα φρούτα του κόσμου. Με δικές της φυτείες και εγκαταστάσεις παραγωγής στην Κένυα και τη Λάρισα είναι leader στα επώνυμα κονσερβοποιημένα φρούτα!

del1