Φτιάξε λαχταριστά pancakes με ψωμί του τοστ

Φτιάξε λαχταριστά pancakes με ψωμί του τοστ

Μερικές φέτες ψωμί αρκούν για να φτιάξεις την πιο yummy εκδοχή του αγαπημένου μας γλυκίσματος.

Το french toast είναι ένα από τα πιο λαχταριστά πρωινά που φτιάχνονται πολύ εύκολα στο σπίτι. Γίνεται αρκετά γρήγορα με απλά υλικά που έχεις στην κουζίνα σου και αποτελεί την πιο γευστική λύση για το brunch του Σαββατοκύριακου (και όχι μόνο).

Μια νέα παραλλαγή της κλασικής συνταγής έρχεται για να απογειώσει τον ουρανίσκο μας αφού μετατρέπει το french toast...σε pancakes. Ναι, καλά διάβασες. Η εκτέλεση είναι απλή και αξίζει να την δοκιμάσεις.

Ετοιμάζουμε υγιεινά pancakes με βρώμη στον φούρνο

To french toast...αλλιώς- Η απόλυτη συνταγή

Υλικά: 8 φέτες ψωμί του τοστ
2 αυγά
1/2 φλιτζάνι γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/2 φλιτζάνι γέμιση (σαντιγί, πραλίνα, ρικότα ή ό,τι άλλο επιθυμείς)
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο ή ελαιόλαδο

Εκτέλεση: Σε ένα τηγάνι ρίξε τα αυγά, το γάλα και το εκχύλισμα βανίλιας. Στη συνέχεια πρόσθεσε την κανέλα. Για την πρώτη μέθοδο (french toast), ρίξε λίγη γέμιση μέσα σε δύο φέτες ψωμιού. Στη συνέχεια, βύθισε κάθε εξωτερική πλευρά του ψωμιού στο μείγμα με τα αυγά.

Για τη δεύτερη μέθοδο άπλωσε λίγη γέμιση στο κέντρο δύο φετών ψωμιο. Κόψε τις κόρες. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα πιρούνι για να πιέσεις τις άκρες μεταξύ τους. Στη συνέχεια, βύθισε κάθε εξωτερική πλευρά του ψωμιού στο μείγμα αυγών.

Βάλε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ρίξε λίγο βούτυρο ή λάδι και ψήσε το τοστ για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. Καλή απόλαυση!

Στο παρακάτω video θα δεις την εκτέλεση βήμα-βήμα.

https://www.instagram.com/p/CdcslrSIGMC

Πηγή κεντρικής: pexels.com