Πώς θα φτιάξεις το πρωτεϊνικό τοστ του TikTok στο air fryer

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πώς θα φτιάξεις το πρωτεϊνικό τοστ του TikTok στο air fryer

Η πιο απλή συνταγή για γλυκό πρωτεϊνικό τοστ που θα λατρέψεις.

Τα social media αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και παρά τον καταιγισμό πληροφοριών που δεχόμαστε, υπάρχουν μερικά χρήσιμα tips που αξίζει να αντιγράψουμε για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη.

Το TikTok είναι μια πλατφόρμα που απαριθμεί εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι με διαφορά το πιο άμεσο app για συνταγές και χρηστικά hacks.

Μια απλή αλλά πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή έχει κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα στο TikTok και δεν είναι άλλη από το high protein cinnamon toast, δηλαδή πρωτεϊνικό τοστ με τυρί cottage και κανέλα.

Αν ψάχνεις ένα υγιεινό, χορταστικό πρωινό (ή σνακ) αξίζει να το δοκιμάσεις, ειδικά αν έχεις air fryer. Διαφορετικά μπορείς και πάλι να εκτελέσεις τη συνταγή με τη βοήθεια φρυγανιέρας και φούρνου.

Πώς θα φτιάξεις το viral πρωτεϊνικό τοστ του TikTok

Υλικά: 1/2 φλιτζάνι τυρί cottage

1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου

1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

2 φέτες ψωμί της επιλογής σου

λίγη ζάχαρη

Εσύ ακόμα να φτιάξεις cupcakes στο air fryer;

Εκτέλεση: Ρίχνουμε το τυρί cottage σε ένα blender και αλέθουμε μέχρι να γίνει ένα ομογενοποιημένο μείγμα. Αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τη ζάχαρη και την κανέλα και στη συνέχεια τις προσθέτουμε στο μείγμα.

Φρυγανίζουμε μια φέτα ψωμί, την αφήνουμε να κρυώσει για λίγο και στη συνέχεια απλώνουμε μια γεμάτη κουταλιά της σούπας από το μείγμα. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη για να σχηματιστεί μια παχιά στρώση.

Τοποθετούμε τις φέτες στο air fryer και ψήνουμε για 7-8 λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Καλή απόλαυση!

Στο video που ακολουθεί θα δεις τη διαδικασία βήμα-βήμα.

Στο διαδίκτυο θα βρεις αρκετές ακόμα ενδιαφέρουσες παραλλαγές της συνταγής όπως η παρακάτω.

Αν πάλι είσαι λάτρης των αλμυρών σνακ, δοκίμασε το viral πρωτεϊνικό τοστ με cottage cheese και αβοκάντο. Εσύ ακόμα να διαλέξεις;;

Πηγή κεντρικής: pexels.com