Στη συνταγή για banana bread της Μαίρης Συνατσάκη τις εντυπώσεις έκλεψε η Ολίβια και ο Ίαν

Πατούλια Κατερίνα
Στη συνταγή για banana bread της Μαίρης Συνατσάκη τις εντυπώσεις έκλεψε η Ολίβια και ο Ίαν

«Αυτό είναι μια μικρή στιγμή ευτυχίας στη ζωή. Μαμδιστικο φαγητό, γέλια παιδιού, μάτια κουρασμένα αλλά γεμάτα ευτυχία, η λέξη μαμά, η διακριτική παρουσία του μπαμπά». Αυτό ήταν ένα μόνο από τα σχόλια για το banana bread της Μαίρης Συνατσάκη.

Και περπατάει και τρέχει και ανοίγει κάθε συρτάρι και πλέον και μιλάει! Η Ολίβια Στρατή, κόρη της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή, έγινε η μασκότ σε ένα ακόμα βίντεο της Μαίρης που ξεκίνησε με σκοπό η 39χρονη νέα μαμά να μας δείξει το σνακ που ψήνει νύχτα και μέρα λες και έχουμε καραντίνα του 2020 για την κόρη της.

To banana bread της Mairiboo

https://www.instagram.com/reel/C45KGAYrNa-/

«Το ζητήσατε, το έκανα για να το βάλετε στα Saved σας να το φτιάξετε οπότε έχετε όρεξη», έγραψε η Μαίρη και τα υλικά ήταν λίγα!


4 μπανάνες (ή 5 μικρές)
2 αυγά
6 χουρμάδες
2 κούπες αλεσμένη βρώμη
1 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ

Ψήνετε στους 180*C για 35´-40´ λεπτά!

Στο βίντεο από την εκτέλεση βέβαια, η Μαίρη «έλιωσε» έχοντας το πιο πλατύ χαμόγελο ευτυχίας τη στιγμή που η μικρή Ολίβια φώναζε διαρκώς μαμά!

Κι όταν η Συνατσάκη εξήγησε πως το κέικ μπανάνας είναι τέλειο κυρίως την πρώτη ημέρα, ο Ίαν Στρατής πετάχτηκε με τον πιο γλυκό τόνο φωνής για να εξηγήσει πως το κέικ που έμεινε το τρώει πάντα ο μπαμπάς.

«Αυτό είναι μια μικρή στιγμή ευτυχίας στη ζωή. Μαμδιστικο φαγητό, γέλια παιδιού, μάτια κουρασμένα αλλά γεμάτα ευτυχία, η λέξη μαμά, η διακριτική παρουσία του μπαμπά», είπε μια φαν ενώ υπήρξαν πολλά ακόμα σχόλια για την αγαπημένη οικογένεια.

Oι στιγμές ξεγνοιασιάς της οικογένειας Στρατή συνεχίστηκαν και σήμερα με μια εξόρμηση στην εξοχή.

https://www.instagram.com/p/C48MG1Kis3P/

«Το πιο κίτρινο μέσα στο γαλανόλευκο της ημέρας. Λιβι μας τα Τρίκαλα έχουν πάντα μια μαγική κρυψώνα να σου αποκαλύψουν», κι αν έχει δίκιο, Συνατσάκη και Στρατής έκαναν ένα από τα σπάνια ταξίδια μακριά από το σπίτι τώρα που η μικρή Ολίβια μεγάλωσε λιγάκι!

mairi.jpg

Πριν από λίγα 24ωρα η 39χρονη έκανε δυναμικό comeback στο Youtube με ένα βίντεο-εξομολόγηση μέσα από τη ντουλάπα της όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μητρότητα, στον θηλασμό και στη νέα καθημερινότητα που έχει ως μαμά.

«Είμαι σε μια περίεργη κατάσταση… Από τη μία δεν είμαι μόνο μαμά, δεν είναι και τόσο παλιά που δεν ήμουν μαμά, αλλά με μπερδεύει τόσο πολύ που όλος μου ο χρόνος είναι για την μικρή, το 80% των πραγμάτων αφορούν και είναι για τη μικρή. Νιώθω μόνο μαμά αλλά δεν θέλω να νιώθω μόνο μαμά. Νιώθω ότι είναι νωρίς να νιώσω κάτι άλλο. Σιγά σιγά αρχίζω να βγαίνω από αυτό

Η μητρότητα είναι μια περιπέτεια, μια συνεχόμενη διαρκής περιπέτεια. Υπάρχουν πράγματα που δεν φανταζόμουν. Φανταζόμουν ότι ξαφνικά θα μπω σε έναν κόσμο τελείως διαφορετικό, ότι λογικά θα ανακαλύψω έναν τρόπο σύνδεσης, φροντίδας και αγάπης που δεν είχα ξανασυναντήσει στη ζωή μου. Δεν φανταζόμουν ότι φέρνει μαζί της και τόσο πολύ δύσκολα κομμάτια που αφορούν εσένα και μόνο εσένα. Δεν το περίμενα να νιώθεις μόνος μέσα σε αυτό. Δεν έχει να κάνει αν είσαι με ανθρώπους δίπλα σου», παραδέχθηκε η Μαίρη Συνατσάκη σε πρόσφατο βίντεό της για τη μητρότητα.