Αθηνά Οικονομάκου:Με πλατινέ καρέ μαλλιά και αφέλειες θύμισε σε όλους την Ξένια από τη Ζωή της Άλλης

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αθηνά Οικονομάκου:Με πλατινέ καρέ μαλλιά και αφέλειες θύμισε σε όλους την Ξένια από τη Ζωή της Άλλης

Τα μαλλιά της Αθηνάς Οικονομάκου θύμισαν τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο πριν από 12 χρόνια στη σειρά του Mega.

Αναμφίβολα μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του Mega ήταν Η Ζωή Της Άλλης, με πρωταγωνίστριες την Αθηνά Οικονομάκου και την Ευδοκία Ρουμελιώτη, που προβλήθηκε από το 2009 μέχρι το 2012. Η Αθηνά Οικονομάκου, ως η κακιά της υπόθεσης, για τις ανάγκες του ρόλου είχε τα μαλλιά της μαύρα καρέ και με αφέλειες, χρησιμοποιώντας βέβαια, μια περούκα. Μάλιστα, αυτός ήταν ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος και χάρη σε αυτόν έγινε ακόμα πιο γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για το «διαζύγιό» της και μας εξέπληξε με την αντίδρασή της

https://www.instagram.com/p/Bz3Ik2NoswT/

Όσοι είχαν παρακολουθήσει τη σειρά μπορεί να μην θυμούνται με λεπτομέρειες τις πλεκτάνες της Ξένιας, αφότου έκλεψε την ταυτότητα και τη ζωή της Ελπίδας (Ευδοκία Ρουμελιώτη) για να ζήσει πλουσιοπάροχα, σίγουρα όμως θυμούνται το hair look της με το μαύρο καρέ.

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε Ξένια και πάλι

Τον ρόλο της Ξένιας θυμήθηκε και η Μαίρη Συνατσάκη βλέποντας την Αθηνά Οικονομάκου να φοράει μια αντίστοιχη - πιο μακριά σε μήκος και ξανθιά σε απόχρωση - περούκα, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής τους για τη νέα τους καμπάνια στο brand ρούχων που έχουν.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί θα ήθελαν να δουν τι κάνει 12 χρόνια μετά το τέλος της σειράς η Ξένια, όμως αυτό δεν θα ήταν εφικτό, αφού στο τελευταίο επεισόδιο εκείνη αυτοκτόνησε. Θα μπορούσε ωστόσο, να υπάρχει ένα plot twist και να ζει τελικά, αλλά να έχει γίνει ξανθιά. Άλλωστε, όπως θα είδες και στο βίντεο με την περούκα μοιάζει σα να μην πέρασε μια μέρα από την προβολή της σειράς.

Η αγάπη για κάποιες σειρές και τα remake που θα θέλαμε

Έλσα, Δώρα και Ρεγγίνα 17 χρόνια μετά τη Βέρα Στο Δεξί αποδεικνύουν ότι είναι ακόμα κολλητές

Τον τελευταίο χρόνο έχουμε δει αρκετά reunion ηθοποιών που πρωταγωνίστησαν σε αγαπημένες σειρές. Είτε μετά από κάποια συνάντησή τους βγάζοντας φωτογραφία, όπως έκαναν η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ελισάβετ Μουτάφη και η Ηρώ Λούπη που πρωταγωνιστούσαν στη Βέρα Στο Δεξί αλλά και ο Μελέτης Ηλίας με την Βάσω Λασκαράκη και τις τηλεοπτικές κόρες τους από το Σόι σου,

είτε ακόμα και αναβιώνοντας ολόκληρη σκηνή από τη σειρά, όπως έκαναν οι ηθοποιοί από τους Ευτυχισμένους Μαζί.

Αντίστοιχα, είχαμε δει και reunion της Μαρίας Λεκάκη με την Ελένη Ράντου και την Καλλιρόη Μυριαγκού από το Κωνσταντίνου κι Ελένης.

lekaki3.jpeg

Αλλά και την Λιλίκα Καλλίτση να συναντά ξανά τη Σμαρούλα Κολλιάτσου από τους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη 20 χρόνια μετά.

Όλα αυτά τα βίντεο και οι φωτογραφίες είχαν ένα κοινό, τα άπειρα likes και τα σχόλια του κόσμου για το πόσο νοστάλγησαν εκείνες τις εποχές της τηλεόρασης. Μάλιστα, πολλοί θα ήθελαν ένα remake κάποιων από αυτών.