Άκης Πετρετζίκης: Πρασοκιμαδόπιτα

Άκης Πετρετζίκης: Πρασοκιμαδόπιτα

Aξίζει να τη δοκιμάσεις.

Υλικά: Για τη γέμιση
750 γρ. πράσα, καθαρισμένα
750 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
250 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
250 γρ. φέτα
½ κ.σ. ρίγανη, αποξηραμένη
2 αυγά, μεσαία
½ ματσάκι μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
Για τη σύνθεση
10 φύλλα κρούστας για πίτες
100 γρ. ελαιόλαδο

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com