«Mία όμορφη Κυριακή που ένιωσα και πάλι παιδί»

Μαρία Λουϊζα Βούρου
«Mία όμορφη Κυριακή που ένιωσα και πάλι παιδί»

Γεια σας αγαπημένες μου!

Έρχομαι.. τρέχοντας σήμερα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου εμπειρία από τη συμμετοχή μου στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/11. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 51.000 και πλήθος κόσμου έζησαν για άλλη μια φορά αυτή τη φοβερή εμπειρία!

Προσωπικά ήταν η πρώτη φορά που πήρα μέρος στο Μαραθώνιο και ήταν κάτι που το περίμενα με μεγάλη χαρά! Είναι πολύ όμορφο να συμμετέχεις σε έναν τόσο μεγάλο θεσμό και να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο που μοιράζεται το ίδιο πάθος για την άθληση μαζί σου. Φυσικά είχα κάνει μια μικρή προετοιμασία τις προηγούμενες μέρες για να μπορέσω να ανταπεξέλθω. Έτρεξα στο μικρό Μαραθώνιο των 5 χλμ και την ώρα του τερματισμού είχα μια φοβερή ευεξία και χαρά που ήμουν ανάμεσα σε τόσα άτομα που βίωναν το ίδιο συναίσθημα με μένα! Πήρα λοιπόν την παρέα μου που κατεβήκαμε μαζί και τρέξαμε και περάσαμε από το Cool Tube της HANSAPLAST το οποίο ήταν τρομερά αναζωογονητικό και χαλαρωτικό καθώς μέσα στο tube απολάμβανες μία «όαση δροσιάς» που σε ανακούφιζε ! Εννοείται πως έβγαλα και φωτογραφία με το μετάλλιο μου!

Έξω από το tube υπήρχε πολύς κόσμος που είχε έρθει να χαλαρώσει και συζητούσαμε για τη διαδρομή που έκανε ο καθένας και πως ανυπομονούμε για τον επόμενο!

Επίσης θέλω να σας πω και κάτι άλλο που έκανα και πραγματικά ένιωσα σαν μικρό παιδί!

Μετά το Μαραθώνιο μιας και ήταν άδειοι οι δρόμοι χωρίς αυτοκίνητα προσπάθησα να μάθω longboard! Tι είναι αυτό θα μου πείτε...

Φανταστείτε ότι είναι σαν το skateboard αλλά λίγο πιο μακρύ! Είχε ένα βαθμό δυσκολίας , έπεσα και μια φορά αλλά είχε τόσο πλάκα που πραγματικά το ξαναέκανα! Ε, στα δύσκολα μετά με τράβηξε μια φίλη μου με το ποδήλατο! Εκείνη έκανε ποδήλατο και εγώ κρατιόμουν από την τσάντα που είχε στην πλάτη της (χιχιχι).

Το σημαντικότερο είναι πως πέρασα φανταστικά , ένιωσα γεμάτη και διασκέδασα πολύ παρά την κούραση ! Bέβαια μετά στο σπίτι χρειάστηκα λίγο cooling gel της Hansaplast για τους μύες μου να χαλαρώσουν και καλό φαγητό!!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog

Fit your life the easy way

Y.Γ όσες δεν έχετε συμμετάσχει στο Μαραθώνιο κάντε το έστω μια φορά και πραγματικά θα με θυμηθείτε

Υ.Γ2. περιμένω τα μηνύματα και τα σχόλια σας στο Instagram και στο Facebook