Βρήκα τα αγαπημένα μου παπούτσια για φέτος το χειμώνα!

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Βρήκα τα αγαπημένα μου παπούτσια για φέτος το χειμώνα!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου !

Αυτά τα κόλπα που μας κάνει ο καιρός νομίζω είναι λίγο κουραστικά και μας αποσυντονίζουν γενικά αλλά και ειδικά στο τι θα φορέσουμε κάθε πρωί που σηκωνόμαστε να πάμε στις δουλειές μας!

Φεύγεις από το σπίτι ντυμένη σαν κρεμμύδι και μέχρι το μεσημέρι είσαι με το κοντομάνικο !

Η αλήθεια είναι πως θέλω να ‘ρθει λίγο χειμώνας να φορέσουμε τα ζεστά μας ρουχαλάκια, τις όμορφες μπότες μας , να πιούμε ζέστη σοκολάτα και καπουτσίνο , να χουχουλιάσουμε στο σπίτι μας ή σε σπίτια φίλων μας και γενικότερα να αλλάξουμε εποχή.

Επειδή πραγματικά ήθελα μια ανανέωση και δεν μπορούσα να περιμένω ποτέ θα χειμωνιάσει τελείως βγήκα για shoe shopping μιας και ξέρετε ποσό αδυναμία έχω στα παπούτσια όπως κάθε γυναίκα νομίζω!

Φυσικά για ακόμα μια φορά πήγα στο κατάστημα της Adam's Shoes στο εμπορικό River West (είναι πάντα ο κύριος Λευτέρης εκεί που με εξυπηρετεί φανταστικά και είναι με το χαμόγελο όσα ζευγάρια και να ζητήσω να δοκιμάσω χιχι) να δω τη χειμερινή κολεξιόν!

Κάθε σεζόν η Adam's Shoes έχει πάντα μοδάτα σχέδια που ταυτόχρονα όμως είναι και άνετα ! Σας τα δείχνω συνέχεια εδώ μέσα από το MLvlog!

Φέτος λοιπόν επικρατεί πολύ το διαχρονικό καστόρ, καθώς και το λουστρίνι, στην μαύρη, άσπρη, αλλά και μπορντό εκδοχή, το snake skin επίσης σε διαφορετικές αποχρώσεις, οι σικ γόβες σε snake skin που πραγματικά λάτρεψα, τα φανταστικά biker boots, και φυσικά τα αγαπημένα σε όλες μας sneakers σε διάφορα σχέδια και με διαφορετικές σόλες για να διαλέξουμε αυτά που μας ταιριάζουν! Πλέον η τάση στα sneakers που δεν είναι αθλητικά για τρέξιμο, αλλά για style, μας δίνουν τη δυνατότητα να τα φοράμε όλη μέρα είτε με παντελόνι, φούστες, φορέματα και να έχουμε ένα ολοκληρωμένο look για τις καθημερινές μας υποχρεώσεις και να είμαστε άνετες και στιλάτες!

Σας τράβηξα αρκετές φωτογραφίες να δείτε τα σχέδια που δοκίμασα και αρκεί μια βόλτα από ένα κατάστημα με τα σχέδια της Adam's shoes για να τα δοκιμάσετε και από κοντά! Πάντα σε προσιτές τιμές που σου επιτρέπουν να πάρεις παραπάνω από ένα ζευγάρι!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Fit your life the easy way


ΥΓ: Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου Instagram : maria_louiza_real και facebook : maria louiza vourou