Η Chrissy Teigen με το outfit που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Η Chrissy Teigen με το outfit που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Άψογη!

Έχει παραδεχτεί ανοιχτά πως αντιγράφει το στυλ της φίλης της, Kim Kardashian, όμως εμείς έχουμε να παρατηρήσουμε πως τα δικά της outfits είναι πολύ πιο στιλάτα από εκείνα της reality star! Ο λόγος για την Chrissy Teigen, που γίνεται όλο και πιο γλυκιά στην εγκυμοσύνη της και που πραγματοποιεί διαρκώς εμφανίσεις που θέλουμε οπωσδήποτε να αντιγράψουμε. Η σύζυγος του John Legend και μοντέλο, ήταν πολύ κομψή στα βραβεία Όσκαρ, όμως ένα πρόσφατο, casual σύνολό της, μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Δες επίσης: H Chrissy Teigen συγκινεί με την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της


Τι φόρεσε η Chrissy;

celeb style chrissy 13d72

Το απόλυτο ανοιξιάτικο day-to-night look! Η ίδια επέλεξε ένα απλό boyfriend τζιν παντελόνι με σκισίματα και λευκό κολλητό τοπ, ενώ ολοκλήρωσε το outfit της με ένα μάξι παλτό σε μπεζ χρώμα και ασορτί ψηλοτάκουνα σανδάλια.

Queen Tip: Μπορείς να αντιγράψεις το σύνολό της, τόσο για τις πρωινές, όσο για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Στις πρωινές σου εμφανίσεις, προτίμησε ένα χαλαρό χτένισμα και ένα μπρονζέ μακιγιάζ, ενώ στις βραδινές σου εξόδους, ένα κόκκινο κραγιόν κι ένα sleek bun θα δώσει στο look σου το touch πολυτέλειας που χρειάζεται.