Τρία λουλουδάτα σύνολα, τρεις διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις τα florals σαν την Αθηνά Οικονομάκου

Ναταλία Κατσακιώρη
Τρία λουλουδάτα σύνολα, τρεις διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις τα florals σαν την Αθηνά Οικονομάκου

Τα prints με λουλούδια είναι το απόλυτο χαρακτηριστικό των ημερών. Η Αθηνά Οικονομάκου σου δίνει μαθήματα για να τα απογειώσεις.

Κάθε γυναίκα έχει και ορισμένα signature στοιχεία στο στυλ της. Ειδικά όταν μιλάμε για μία γυναίκα όπως η Αθηνά Οικονομάκου, που η ενασχόληση της με τη μόδα έχει πάρει πλέον και επαγγελματική μορφή. Η Αθηνά είχε πάντα ξεχωριστό γούστο και άποψη στα σύνολα με τα οποία εμφανιζόταν για αυτό και ξεκίνησε σιγά-σιγά να ασχολείται με το κομμάτι των αξεσουάρ και των κοσμημάτων, ενώ σήμερα έχει και το δικό της label μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη, με τον όνομα Project Soma.

unknown_341601093_3491123624544449_2586544470756307947_n.jpg

Η Αθηνά είναι η boho queen της ελληνικής showbiz, αφού καμία δεν μπορεί να μιμηθεί το μοναδικό της στυλ, που έχει όλες αυτές τις πολύχρωμες, bohemian επιρροές. Αν ρίξεις μια ματιά και στις συλλογές του brand τους θα καταλάβεις αμέσως ότι τα prints και τα patterns είναι το δικό τους σήμα κατατεθέν, με την Αθηνά να γίνεται η απόλυτη έμπνευση για το πώς μπορείς να φορέσεις και να αξιοποιήσεις τα floral items, που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Παρακάτω σου δίνουμε τρεις διαφορετικούς τρόπους για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Μαρία Κορινθίου: Το λευκό είναι το αγαπημένο της χρώμα που κολακεύει τις γυναίκες με καμπύλες

Τρεις τρόποι να φορέσεις τα florals by Αθηνά Οικονομάκου.

Total floral: Όλα λουλουδένια! Μην φοβηθείς να φορέσεις ένα total floral φόρεμα, με έντονο print, που να έχει κάποια ξεχωριστή απόχρωση, όπως το μωβ φόρεμα της Αθηνάς. Επίσης, μπορείς να επενδύσεις σε ένα σύνολο με το ίδιο print τόσο πάνω μέρος (πχ στο πουκάμισο ή το σακάκι), όσο και στο κάτω. Οπότε στην ουσία δεν θα χρειαστεί να κάνεις και κανένα extra styling.

https://www.instagram.com/p/CrSxLoDNwIU

Mix print: Εδώ μιλάμε για ένα styling tip, που πρέπει να του δώσεις λίγο πιο μεγάλη φροντίδα, συνδυάζοντας δύο διαφορετικά λουλουδάτα τυπώματα σε ένα σύνολο. Η Αθηνά για παράδειγμα φόρεσε μία φούστα και ένα πουκάμισο με μικρά λουλούδια σε διαφορετικό χρώμα. Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

https://www.instagram.com/p/Cqifzq0AE9v

Small print-wide print: Και αυτή είναι μια πολύ έξυπνη λύση, που κερδίζει πάντα τα βλέμματα. Το να συνδυάσεις δηλαδή ένα floral print με μεγάλα λουλούδια, με ένα άλλο πιο ρομαντικό και διακριτικό με μικρά λουλουδάκια, όπως το πουκάμισο που επέλεξε και η Αθηνά.

https://www.instagram.com/p/Cq-hLF3NYtl