Smocked dress: Η Kendall Jenner με το φόρεμα που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο

Ναταλία Κατσακιώρη
Smocked dress: Η Kendall Jenner με το φόρεμα που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο

Το ελαστικό φόρεμα με σφηκοφωλιά που πρέπει να μπει στη βαλίτσα των διακοπών. 

Tα καλοκαιρινά φορέματα έχουν αμέτρητα styles στα οποία μπορείς να επενδύσεις, ανάλογα με το στυλ και την αισθητική σου. Αλλά σίγουρα θέλουμε και κάποιες κλασικές εναλλακτικές που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη. Και όταν λέω εύκολη, εννοώ κυρίως ένα βολικό shape, μια ανάλαφρη γραμμή, που θα αγκαλιάσει το σώμα μας έτσι όπως πρέπει μέσα σε δύσκολες συνθήκες όπως αυτή του καύσωνα. Η Kendall Jenner περνάει ανάμεσα στις υποχρεώσεις της κάποιες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης, απολαμβάνοντας τα road trips. Σε ένα από τα stories που μοιράστηκε μαζί μας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε με ένα smocked dress με ιδιαίτερες λεπτομέρειες από τον οίκο Comme des Garcons.

Η cool φούστα που είναι τάση το καλοκαίρι και θα σε κάνει να πεις αντίο στα mini

To smocked dress είναι η επιλογή των διακοπών.

Μέσα στο διάστημα που η Kendall βρέθηκε στο Παρίσι μέσα στο μήνα, δημιούργησε μαζί με τη στυλίστριά της Dani Michelle μια σειρά από σύνολα που ακουμπούν το quite luxury trend. Απλά, minimal, ιδιαίτερα κομμάτια σε basic αποχρώσεις, που εναρμονίστηκαν τέλεια με το effortless style του Παρισιού έκαναν τις εμφανίσεις της Kendall να γίνουν το πρώτο θέμα σε όλα τα περιοδικά μόδας του κόσμου. Ανάμεσά τους και ένα μαύρο smocked dress, με τη γνωστή σφηκοφωλιά στη μέση και την κοιλιά. Ένα look που μας έφερε στο μυαλό κάτι από 90s και κάτι από preppy american style.

https://www.instagram.com/p/CuDYsAtPQ_W/

Μετά, λοιπόν, από αυτή την εμφάνιση είδαμε την Kendall να προτιμάει ακόμη μια φορά το smocked dress για ένα καλοκαιρινό casual chic σύνολο. Το φόρεμα που είδαμε εχθές στα stories της ήταν από τη ready to wear συλλογή του οίκου Comme Des Garcons και ήταν ένα ιδιαίτερο item, με τη σφηκοφωλιά να ξεκινάει από τον turtleneck λαιμό του φορέματος και να φτάνει μέχρι και τους μηρούς. Το vichy baby blue καρό ήταν ιδανικό για το συγκεκριμένο φόρεμα, γιατί το κάνει ακόμη πιο καλοκαιρινό, ενώ του δίνει και μια retro νότα.

kendall_jenner-(1).jpg

Η Kendall το συνδύασε με thong σανδάλια σε στυλ σαγιονάρα και μια μεγάλη, διάφανη shopper bag.

Οι εμφανίσεις της Kendall από το Παρίσι: