Η Ευγενία Νιάρχου κάνει διακοπές στην Ελλάδα και η summer γκαρνταρόμπα της είναι η απόλυτη έμπνευση

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ευγενία Νιάρχου κάνει διακοπές στην Ελλάδα και η summer γκαρνταρόμπα της είναι η απόλυτη έμπνευση

Τα maxi χαλαρά φορέματα και τα σανδάλια είναι τα αγαπημένα της items.

Η Ευγενία Νιάρχου, αν και είναι στην πραγματικότητα ένας πολίτης του κόσμου, έρχεται κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα, αφού δεν ξεχνάει τη χώρα καταγωγής της. Συνηθίζει να περνάει χρόνο στα αγαπημένα της ελληνικά νησιά, ταξιδεύοντας φυσικά με σκάφος και κάνοντας μικρές στάσεις σε μοναδικά σημεία της χώρας μας. Η Ευγενία αγαπά πολύ την Ελλάδα και το ελληνικό καλοκαίρι, το οποίο φροντίζει να ζει στο έπακρο, απολαμβάνοντας τη θάλασσα, τον ήλιο και το καλό φαγητό στα ταβερνάκια των νησιών. Η ίδια ήρθε ήδη μία φορά στην Ελλάδα μέσα στους προηγούμενους μήνες, ενώ αυτές τις μέρες βρέθηκε και πάλι στη χώρα μας, ανεβάζοντας φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ευγενία Νιάρχου γιόρτασε τα γενέθλιά της στο νησί του παππού της με εκκεντρικό glam look

https://www.instagram.com/p/CvaO31vM4j1/

Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα της Ευγενίας Νιάρχου είναι το απόλυτο inspo του Αυγούστου.

Αν, λοιπόν, φεύγεις και εσύ για διακοπές, τότε μπες και ρίξε μια ματιά στο καλοκαιρινό άλμπουμ που έχει δημιουργήσει η Ευγενία Νιάρχου στο προφίλ της στο Instagram και πάρε έμπνευση για τα καλύτερα casual chic σύνολα. Η Ευγενία έχει αδυναμία στα maxi, αέρινα φορέματα που συνηθίζει να επιλέγει σε ιδιαίτερα υφάσματα και σχέδια. Όπως το λευκό, λινό φόρεμα της παρακάτω φωτογραφίας που έχει ιδιαίτερες κεντημένες λεπτομέρειες. Ένα επίσης από τα πιο αγαπημένα της υλικά είναι το fishnet, που συμπεριλαμβάνεται και στις κορυφαίες τάσεις της φετινής σεζόν στα πλαίσια του Mermaidcore.

Τι θα φορέσουμε στο γραφείο τον Αύγουστο; Τα καλύτερα σύνολα για να βγάλεις το μήνα

H Ευγενία Νιάρχου επιλέγει πολύ συχνά perforated items, όπως φούστες με ύφασμα δίχτυ ή με διαφάνειες, τα οποία συνήθως συνδυάζει με εντυπωσιακά μαγιό από μέσα ή με tops με παγιέτες ή άλλα sparkly items. Τα κοσμήματα είναι πάντα πολύ σημαντικό μέρος των εμφανίσεών της, αφού ας μην ξεχνάμε ότι η ίδια έχει και τη δική της σειρά κοσμημάτων με το όνομα Venyx World. Τα υπόλοιπα αξεσουάρ της παραμένουν πολύ απλά, με την Ευγενία να προτιμά τα flat δερμάτινα σανδάλια για τα περισσότερα outfits που κάνει στο νησί, ενώ η τσάντα στην οποία έχει αδυναμία είναι η basket bag. Σε μεγάλο ή σε μικρό μέγεθος.

https://www.instagram.com/p/CuwxCglMPEm/

Στην παρακάτω gallery θα δεις τα καλύτερα looks από τις φετινές της διακοπές στην Ελλάδα.