Σμαράγδα Καρύδη: Φόρεσε το καρό σε ένα mix and match που φωνάζει χειμώνα

Σμαράγδα Καρύδη: Φόρεσε το καρό σε ένα mix and match που φωνάζει χειμώνα

To print της χρονιάς σε ένα ιδιαίτερο cozy συνδυασμό. 

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της φετινής θεατρικής σεζόν, αφού έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Η Μαριχουάνα της Μαμάς Είναι η Καλύτερη», στην οποία όχι απλά πρωταγωνιστεί αλλά έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία. Σιγά-σιγά ξεκινάνε και τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς IQ160 στο Star, όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Νίκο Κουρή και ένα καστ αγαπημένων ηθοποιών. Οπότε άκρως δημιουργική και φέτος η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία φαίνεται να διανύει μία πολύ καλή φάση στη ζωή της γενικότερα.

https://www.instagram.com/p/CqgNOSQq5ed/

Ένα, όμως, από τα πράγματα που έχουν κάνει τη Σμαράγδα να ξεχωρίζει και για το λόγο αυτό την έχει αγαπήσει πολύ και το κοινό του Instagram, που την ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια, είναι το προσωπικό της στυλ. Μιλάμε για μία ομολογουμένως εντυπωσιακή παρουσία, που δεν διστάζει όμως να τσαλακώσει την εικόνα της και να πειραματιστεί. Αυτό το βλέπουμε κυρίως από τις επιλογές που έχει κάνει στα χρώματα των μαλλιών της κατά καιρούς. Τώρα περνάει και πάλι την κόκκινη φάση της. Πριν από λίγες μέρες η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της με ένα σύνολο, όπου συνδύασε δύο καρό μαζί και μας έδωσε μια πολύ ωραία ιδέα.

https://www.instagram.com/reel/ClqvM7sqzkf/

Πώς να φορέσεις τη σατέν φούστα στα πρώτα γιορτινά πάρτι: Ο έξυπνος τρόπος της Καινούργιου

Το καρό look της Σμαράγδας Καρύδη.

Το καρό είναι πάντα ένα αγαπημένο print του χειμώνα. Ειδικά για το 2023-2024 είναι μεγάλη τάση και η πάντα ενημερωμένη Σμαράγδα Καρύδη έκανε το ιδανικό look για τις τελευταίες μέρες του Νοέμβρη. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε μια ιδιαίτερη ζακέτα τύπου πόντσο σε πιε ντε κοκ, το οποίο συνδύασε με ένα παντελόνι σε ένα πιο κλασικό καρό. Ένα λευκό πουκάμισο και μαύρα μποτάκια συμπλήρωσαν τέλεια το outfit.

https://www.instagram.com/p/CzykPtDidDW/

Eίναι ένα διαχρονικό σύνολο, που αποπνέει μια sophisticated διάθεση, την οποία αναζητούμε από τις εμφανίσεις μας αυτή την περίοδο. Το καρό είναι ένα print που έχει τον τρόπο να κάνει κάθε τι λίγο πιο elegant, χωρίς να είναι από την άλλη υπερβολικό. Επίλεξε και εσύ το καρό και κάνε ένα σύνολο με έμπνευση από το look της Σμαράγδας Καρύδη.