Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε τις πιο άνετες και λαμπερές μπότες των γιορτών

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε τις πιο άνετες και λαμπερές μπότες των γιορτών

Είναι η καλύτερη επιλογή για το μήνα που έρχεται.

Μέσα στο μήνα των γιορτών κάνουμε πάντα κάποιες αγορές για να συμπληρώσουν τα γιορτινά μας looks. Και αν με ρωτάς, ένα ζευγάρι παπούτσια είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Και αυτό γιατί ένα ωραίο σχέδιο σε παπούτσια όχι απλά συμπληρώνει ένα outfit, αλλά το δημιουργεί, όπως λέει και ο Jimmy Choo. Οπότε αν βγεις άμεσα για x-mas shopping, το νου σου στα νέα σχέδια σε παπούτσια.

https://www.instagram.com/p/CzziroxqVHr/

Το μεγαλύτερο πρόβλημα βέβαια σε όλα αυτά είναι ότι τα γιορτινά παπούτσια απευθύνονται κυρίως στις επίσημες βραδιές μας -aka τα ρεβεγιόν- οπότε μιλάμε για ψηλοτάκουνα και stilletos στην πλειοψηφία τους. Αλλά πόσο θα ευχαριστηθείς και θα φορέσεις ένα ζευγάρι παπούτσια με τόσο ψηλό τακούνι, όπως είναι οι γόβες ή τα sexy strappy σανδάλια; Η απάντηση ελάχιστα, οπότε τώρα που καλείσαι να δώσεις το budget σου σε ένα value for money item η Σταματίνα Τσιμτσιλή έρχεται να σου δώσει την καλύτερη έμπνευση και να σε βάλει σε ένα πολύ πιο πρακτικό και βολικό mood, προτείνοντάς σου να αγοράσεις μπότες. Τι άλλο;

Kate Middleton: Εμφανίστηκε με καφέ-latte σύνολο στο πιο stylish χρωματικό combo του χειμώνα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Mε τις sparkly μπότες που θα λατρέψεις.

Οι μπότες είναι από μόνες τους ένα πολύ αγαπημένο παπούτσια για όλες τις γυναίκες, γιατί είναι ζεστό, άνετο και χαρίζει κομψότητα σε κάθε look. Αλλά θα τις φορούσες τις γιορτές; Γιατί σίγουρα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων όλες θέλουμε να είμαστε λίγο πιο λαμπερές και εντυπωσιακές από ότι συνήθως. Αν ρίξεις μια ματιά σε ένα από τα τελευταία looks της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα καταλάβεις ότι υπάρχουν κάποια σχέδια σε μπότες, που τα συνδυάζουν και τα δύο. Και άνεση, και sparkly εορταστικές λεπτομέρειες.

https://www.instagram.com/p/C0Cd3jfMeQy/

Εσύ πώς θα έκανες λίγο πιο γιορτινό και λαμπερό ένα ολόμαυρο look με δερμάτινο κολάν και μια μαύρη ζακέτα με κουμπιά; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το έκανε αμέσως πιο x-mas με ένα ζευγάρι over the knee μπότες σε ένα ιδιαίτερο μαύρο total sparkly ύφασμα, που έβαλε όλο το outfit σε x-mas mood. Το συγκεκριμένο σχέδιο μάλιστα έχει και άνετο, χαμηλό, χοντρό τακούνι που τις κάνεις extra βολικές. Αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή του μήνα, η οποία θα απογειώσει τις γιορτινές σας εμφανίσεις χωρίς να θυσιάσει την άνεση.