Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το απόλυτο neutral σύνολο με τα πιο ανατρεπτικά παπούτσια

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το απόλυτο neutral σύνολο με τα πιο ανατρεπτικά παπούτσια

Τα παπούτσια της έρχονται κατευθείαν από το catwalk!

Όταν βλέπεις τη Ζέτα Μακρυπούλια, έρχεσαι αυτόματα σε Ρουκ Ζουκ διάθεση. Σε διάθεση για παιχνίδι, για χαρά και για πολύ γέλιο, αφού η εκπομπή συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της κανονικότατα. Και αν ρωτάς τη γνώμη μας, όσο η Ζέτα θα συνεχίσει να είναι η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, τόσο και το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι θα είναι το αγαπημένο των τηλεθεατών. Ανάμεσα σε όλα τα ωραία που βλέπουμε από την ομάδα της εκπομπής εμείς παρατηρούμε φυσικά και τις αναρτήσεις στον λογαριασμό του Ρουκ Ζουκ στο Instagram, όπου απολαμβάνουμε λίγο ακόμη Ζέτα!

https://www.instagram.com/p/CzljA_To8aF/

Λίγο ακόμη Ζέτα, λίγο ακόμη στυλ, λίγο ακόμη λάμψη! Γιατί η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός δημιουργεί καθημερινά μαζί με το στυλίστα της Χρήστο Αλεξανδρόπουλο φανταστικά looks με όλες τις τάσεις που εσύ μπορεί να διστάζεις να δοκιμάσεις. Οπότε παίρνεις την έμπνευση που ψάχνεις. Σε ένα από τα τελευταία της outfits η Ζέτα τόλμησε να φορέσει το πιο ανατρεπτικό ζευγάρι παπούτσια της σεζόν απευθείας από το catwalk.

Total neutral: Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε το look με ένα ζευγάρι παπούτσια.

Πόσες φορές δεν έχουμε μιλήσει για την αξία των αντιθέσεων στο στυλ μας. Είναι μια μαγική συνταγή, που μπορεί να απογειώσει ακόμη και το πιο απλό σύνολο. Για αυτό και πρέπει να μάθεις να εφαρμόζεις και εσύ στα σύνολά σου το λεγόμενο mix and match. Η Ζέτα Μακρυπούλια με το παρακάτω σύνολό της μας δείχνει το τέλειο παράδειγμα. Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με ένα neutral σύνολο με μπεζ v-neck πλεκτό και ασορτί φούστα σε midi γραμμή, επίσης πλεκτή, με μεγάλες εξωτερικές τσέπες και σκίσιμο μπροστά που την κάνουν ακόμη πιο ιδιαίτερη.

https://www.instagram.com/p/Czqr9JIob7z/

Τι έκανε, λοιπόν, εδώ πολύ εύστοχα η Ζέτα; Φόρεσε ένα τόσο απλό και basic σύνολο με ένα ανατρεπτικό ζευγάρι παπούτσια, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όλη την υπόλοιπη αισθητική του outfit. Τα πιο ιδιαίτερα mules με γούνα και λεπτά λουράκια, όπως αυτά που έδειξε ο οίκος Gucci στη FW23 συλλογή του. Τα Horsebit mules είναι μια τολμηρή επιλογή που είναι όμως ιδανική για τις γιορτές.

Gucci-clp-F23-135.jpg