H Kendall Jenner με total look της Phoebe Philo απέδειξε ότι είναι η απόλυτη trend setter

Ναταλία Κατσακιώρη
H Kendall Jenner με total look της Phoebe Philo απέδειξε ότι είναι η απόλυτη trend setter

Το ασπρόμαυρο outfit παίζει σήμερα παντού.

Από όλη την οικογένεια Kardashian-Jenner η Kendall είναι σίγουρα αυτή που ξεχωρίζει για στο στυλ της. Αρχικά, γιατί κράτησε το σώμα της στις φυσιολογικές του διαστάσεις, ξεφεύγοντας από την τρέλα των υπόλοιπων αδερφών της με τις τεράστιες καμπύλες τους, αλλά και γιατί το ντύσιμο της δεν είναι απλώς iconic. Είναι το ντύσιμο μια trend setter. Δεν ακολουθεί δηλαδή απλώς τις τάσεις αλλά της δημιουργεί. Ας μην ξεχνάμε μάλιστα ότι η ίδια κατέχει και τη θέση της creative director σε ένα από τα μεγαλύτερα luxury online stores με την υπόσχεση ότι θα ανακαλύψει και θα προωθήσει όλους αυτούς τους νέους σχεδιαστές που τη βλέπουμε να φοράει συνήθως.

kendall_jenner-(11).jpg

Photo: Dani Michelle

Η συνεργασία της με τη Dani Michelle την επί χρόνια στυλίστριά της είναι κάτι παραπάνω από καρμική και αποδεικνύει τι μπορεί να γίνει, όταν δύο γυναίκες με άποψη για τη μόδα και συγκεκριμένο όραμα ενώνουν τις δυνάμεις τους. Οι φωτογράφοι ακολουθούν παντού την Kendall Jenner οπότε και η κάθε της κίνηση και το κάθε της outfit είναι μελετημένο και προσαρμοσμένο στην περίσταση. Η ίδια λατρεύει τα total designer looks, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που φόρεσε ένα ολοκληρωμένο catwalk look στο δρόμο.

Φούστα και μποτάκια: 6+1 stylish συνδυασμοί για το Δεκέμβριο

Η Kendall Jenner με look από τη νέα συλλογή της Phoebe Philo.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και αυτή τη φορά, μόνο που η Kendall εμφανίστηκε με κάποια items από την πιο πολυσυζητημένη συλλογή των τελευταίων μηνών, αυτή της Phoebe Philo. Και μπορούμε να πούμε ότι τα ρούχα της είναι ακριβώς στο στυλ της Kendall μιας και το minimal chic είναι η αισθητική που λατρεύει το γνωστό μοντέλο.

Η Kendall λοιπόν βγήκε για shopping με ένα wide leg λευκό παντελόνι, ένα bomber δερμάτινο jacket με λάστιχο στα τελειώματα, μαύρα sling back παπούτσια και ασορτί μεγάλη office bag, αλλά αυτό που έκανε όλη τη διαφορά ήταν η δερμάτινη κάπα της, που έπεφτε σαν ένα τεράστιο leather κασκόλ από πάνω. Αυτό που δεν καταλαβαίνει, όμως, κανείς με την πρώτη ματιά είναι ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα item με ενσωματωμένη τη δερμάτινη κάπα.

Και κάπως έτσι η Kendall Jenner έγινε για άλλη μια φορά talk of the town.