Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με κατακόκκινο χριστουγεννιάτικο look και τα παπούτσια που έκαναν τη διαφορά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με κατακόκκινο χριστουγεννιάτικο look και τα παπούτσια που έκαναν τη διαφορά

Γιατί κόκκινο σημαίνει Χριστούγεννα!

Θέλουμε λάμψη, χρώμα και festive πινελιές παντού γύρω μας! Και η μόδα είναι ένα από τα πράγματα που μπορεί να μας το προσφέρει χωρίς μεγάλο budget. Έτσι ξεκινάμε να νιώθουμε το Xmas spirit με όσα συμβαίνουν γύρω μας, φτιάχνοντας την ψυχολογία μας και κάνοντας κάποιες glam εμφανίσεις στη δουλειά, τα ψώνια ή και τα πρώτα parties της σεζόν. Οπότε βρισκόμαστε και σε αναζήτηση έμπνευσης και για αυτό ξεκινάμε να κάνουμε μια μικρή βόλτα στα social media για να δούμε το φοράνε αυτή την περίοδο οι αγαπημένες μας celebrities. Μην ψάξεις και πολύ, ο λογαριασμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι αυτό που ψάχνεις.

iliana_papageorgiou-(14).jpg

Η Ηλιάνα ως fashion expert πλέον και παρουσιάστρια του Shopping Star διαθέτει έναν super fashionable λογαριασμό στο Instagram και εκεί έχει κάνει ήδη τις πιο festive εμφανίσεις της. Αλλά επειδή δεν φτάσαμε ακόμη στη μέρα των ρεβεγιόν ας δούμε ένα σύνολο που είναι κατάλληλο για να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι και το βράδυ σε μία έξοδο με τις φίλες σου.

Γιορτινό look με πουλόβερ: Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το πιο ζεστό σύνολο με κόκκινο ζιβάγκο

Το Santa Claus look της Ηλιάνας.

Το κόκκινο είναι η απόχρωση των γιορτών, γιατί μας θυμίζει τον Άγιο Βασίλη. Και όχι μόνο. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να ακολουθήσεις και εσύ την ίδια έμπνευση και να φορέσεις ένα κατακόκκινο look, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα έκανε ένα πολύ όμορφο σύνολο με maxi φούστα σε αέρινο ημιδιάφανο ύφασμα, ενώ από πάνω φόρεσε πολύ έξυπνα μια cozy, πλεκτή ζακέτα με ιδιαίτερο κούμπωμα. Από μόνο του όλο αυτό είναι ιδιαίτερα λαμπερό και κλέβει αμέσως τις εντυπώσεις με το color blocking του κόκκινου. Γιατί δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά η φούστα είναι λίγο πιο πορτοκαλί από ότι η ζακέτα.

https://www.instagram.com/p/C0wEbJwt_Q_/

Αυτό που έδωσε extra λάμψη είναι τα ασημένια μακριά της σκουλαρίκια και τα χαριτωμένα, pointed mules με glitter που ήταν ότι πιο υπέροχο μπορούσε να συμπληρώσει το outfit. Έτσι βλέπεις πώς ένα και μόνο ζευγάρι παπούτσια μπορεί να μεταμορφώσει ένα σύνολο.