Σοφία Καρβέλα: Βρήκαμε το pearly bralette της -Το μονοχρωματικό σύνολο που πρέπει να μελετήσουμε

Σοφία Καρβέλα: Βρήκαμε το pearly bralette της -Το μονοχρωματικό σύνολο που πρέπει να μελετήσουμε

Είναι το καλύτερο σύνολο που είδαμε εδώ και καιρό από τη Σοφία Καρβέλα.

Η Σοφία Καρβέλα είναι μία από τις γυναίκες με πολύ χαρακτηριστικό στυλ. Με το που ακούς το όνομά της ξέρεις αυτόματα τι θα δεις, τι θα συναντήσεις. Maxi παλτό, ίσια τζιν παντελόνια, πουκάμισα, cozy πουλόβερ, μινιμαλιστικά φορέματα και κάποια μικρά statement στοιχεία, τα οποία κάνουν όμως τη διαφορά και είναι αυτά ακριβώς τα items τα οποία την έχουν βάλει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Γιατί ακόμη και αν μένει στην Αμερική επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα και οι followers λατρεύουν να ακολουθούν τα looks που μας δείχνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C1Mu2MPO5mZ/

Αυτή την περίοδο, λοιπόν, η Σοφία βρίσκεται και πάλι στην Αμερική μετά από κάποιες μέρες που βρέθηκε στην Ελλάδα για τις γιορτές των Χριστουγέννων, τις οποίες πέρασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσά τους και η μαμά της Άννα Βίσση, φυσικά. Εχθές, λοιπόν, την είδαμε σε ένα λαμπερό event στο Λος Άντζελες, όπου την είδαμε με ένα φανταστικό μονοχρωματικό outfit και το πιο cute, girly bralette από Ελληνίδα σχεδιάστρια.

sofia_karvela-(8).jpg

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήγε εκδρομή στα χιόνια και απογείωσε το Aprés ski στυλ με τις μπότες της

Το πιο stylish μονοχρωματικό look από τη Σοφία Καρβέλα.

Αν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στα outfits που αγαπά να κάνει η Σοφία θα διαπιστώσεις, ότι λατρεύει την basic χρωματική παλέτα, όπως είναι το μαύρο, το σκούρο μπλε, το λευκό και το γκρι. Τώρα τελευταία δείχνει και μια ιδιαίτερη αδυναμία στο κόκκινο, το χρώμα που μονοπωλεί τις τάσεις της σεζόν. Όμως σίγουρα δεν περιμέναμε να τη δούμε με ένα pastel κίτρινο σαν αυτό που φόρεσε εχθές το βράδυ. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση που αγγίζει και το vanilla beige. Και η Σοφία Καρβέλα επέλεξε να το φορέσει σε ένα total color look με κοστούμι, top και μπότες. Τη μοναδική διαφορά έκανε η καφέ τσάντα της.

https://www.instagram.com/p/C2OahBOrBy1/

Και ενώ όλο το υπόλοιπο outfit είναι αρκετά απλό, πρόσθεσε ένα statement item που κυριολεκτικά απογείωσε το outfit. Mιλάμε για το pearly bralette, το οποίο η Σοφία φόρεσε ανατρεπτικά πάνω από το μπλουζάκι της. Είναι μάλιστα ένα σχέδιο μίας σχεδιάστριας από την Κύπρο, η οποία αποκάλυψε ότι η Σοφία την ενέπνευσε και τη βοήθησε στη δημιουργία του προσωπικού της brand.

Βρες το bralette της Σοφίας Καρβέλα παρακάτω:

38c8f9_0c73a3abf6a84384b3ac33211fcf5e3a~mv2.jpg

bralette studio