Η Σοφία Καρβέλα απογείωσε το mix print με λεοπάρ και καρό -Ναι, στο ίδιο look

Η Σοφία Καρβέλα απογείωσε το mix print με λεοπάρ και καρό -Ναι, στο ίδιο look

Μάθε και εσύ να αξιοποιείς τα διαφορετικά prints της ντουλάπας σου.

Τα prints είναι ένα αγαπημένο στοιχείο της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Αλλά θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι περισσότερες δεν ξέρουμε πώς να τα διαχειριστούμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν τολμάμε να τα συνδυάσουμε με ένα λίγο πιο πρωτότυπο τρόπο και συνήθως προτιμάμε τα κλασιά combos με άσπρα ή μαύρα items της γκαρνταρόμπας μας. Που δεν λέω, ωραία είναι και αυτά, αλλά πολλές φορές θέλουμε να δώσουμε αυτό extra σε κάποια εμφάνισή μας και δεν ξέρουμε τον τρόπο.

https://www.instagram.com/p/C1PIWmONHY-/

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει φυσικά για τη Σοφία Καρβέλα, μία από τις πιο fashionable Ελληνίδες, η οποία έχει και μια μεγάλη καριέρα στο χώρο της μόδας ως σχεδιάστρια και στυλίστρια. Η Σοφία όπως όλοι ξέρουμε ζει και δραστηριοποιείται στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, από όπου φροντίζει να μας ανεβάζει συχνά τα καθημερινά της looks.

Η Σοφία παρόλο που σε γενικές γραμμές λατρεύει τα basics και τα κλασικά στοιχεία στο ντύσιμό της, φροντίζει να βάζει και μικρές πινελιές με λίγο πιο ιδιαίτερες πινελιές, που την κάνουν απλώς συναρπαστική. Είναι ούτως ή άλλως μια γυναίκα με ένα τελίεως δικό της στυλ και αυτό είναι το πιο σημαντικό σημείο επάνω της.

https://www.instagram.com/p/C2MQSkXuLFQ/

Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε ανατρεπτικά το μαύρο κολάν της με maxi παλτό

Ακολούθησε το mix print vibe της Σοφίας Καρβέλα.

Σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της Σοφίας είδαμε πώς δύο από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα prints της γυναικείας ντουλάπας μπορούν να φορεθούν στο ίδιο ακριβώς σύνολο ακόμα και αν σου ακούγεται κάπως υπερβολικό. Ρίξε μια ματιά και θα δεις ότι λειτουργεί τέλεια, αν ακολουθήσεις κάποιες απλές στυλιστικές συμβουλές.

sofia_karvela-(1).jpg

Η Σοφία συνδύασε το αγαπημένο της λεοπάρ παντελόνι με ένα απλό, basic, μπεζ πουλόβερ, το οποίο έβαλε από μέσα. Από πάνω, λοιπόν, δεν φόρεσε ένα μαύρο ή αντίστοιχα μπεζ σακάκι, αλλά έκανε την ανατροπή και επέλεξε ένα καρό blazer, το οποίο είχε όμως αντίστοιχες αποχρώσεις. Αυτό είναι και το μυστικό για ένα επιτυχημένο mix print σύνολο, το οποίο να έχει όμως την αρμονία που θέλουμε. Τα απλά αξεσουάρ και τα διακριτικά κοσμήματα απλώς συμπλήρωσαν την εμφάνιση.

sofia_karvela-(8).jpg