Ελένη Μενεγάκη: Συνδύασε το δερμάτινο παντελόνι της με ζιβάγκο και μποτάκια

Ελένη Μενεγάκη: Συνδύασε το δερμάτινο παντελόνι της με ζιβάγκο και μποτάκια

Είναι το σύνολο που θα φορέσεις το Φεβρουάριο στο γραφείο.

Όλοι το ξέρουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει to μπλε χρώμα. Αν έχεις λίγο παρατηρήσει τα σύνολά της και τα outfits που κάνει τόσο στις πρεμιέρες των εκπομπών της μέσα στα χρόνια, όσο και στην καθημερινότητά της, θα έχεις σίγουρα διαπιστώσει την αδυναμία της σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε. Και έχει εννοείται δίκιο, αφού ταιριάζει τέλεια με τα ξανθά μαλλιά της και αναδεικνύει τα επίσης μπλε μάτια της. Είναι βέβαια και το φόντο που επιλέγει στο κοντινό της, οπότε μάλλονη Ελένη το έχει μελετήσει κάπως παραπάνω.

eleni_menegaki-(7).jpg

Photo: Instagram/@elenimenegaki

Και ως μία γυναίκα που ξέρει πολύ καλά τι της ταιριάζει, η Ελένη Μενεγάκη κάνει σχεδόν πάντα τη σωστή στυλιστική επιλογή. Εξάλλου η Ελένη φαίνεται να περνά την εποχή της ωριμότητας όχι μόνο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στο κομμάτι του στυλ της, αφού έχει καταλήξει σε όλα εκείνα τα items που της ταιριάζουν και καθημερινά φροντίζει να δημιουργεί θηλυκά σύνολα με έντονο δυναμισμό και sophisticated άποψη.

Τα αξεσουάρ σε σχήμα καρδιάς είναι η τάση που θα φέρει νωρίτερα τον Άγιο Βαλεντίνο

Δερμάτινο παντελόνι και ζιβάγκο: Η Ελένη Μενεγάκη απογείωσε το combo.

Πριν κάποιες μέρες η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο πλατό της τη νέα μανούλα, Δανάη Μιχαλάκη, η οποία και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Η Ελένη απέναντί της στον καναπέ ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή και έκανε ένα σύνολο ιδανικό για τις ημέρες που πάμε στο γραφείο. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα δερμάτινο παντελόνι σε flared γραμμή, με κανονική μέση που τόνιζε έξυπνα τη σιλουέτα της και είχε ένα ιδιαίτερο χρώμα, στο μπεζ του πούρου.

https://www.instagram.com/p/C29_hheN-ql/

Η Ελένη βρήκε μάλιστα και μια matching ζώνη με αγκράφα, στο ίδιο ακριβώς χρώμα. Από πάνω φόρεσε ένα απλό ζιβάγκο στο αγαπημένο της χρώμα, το μπλε electric που τίνισε όμορφα το πρόσωπό της, ενώ έκανε τη διαφορά και δεν φόρεσε καφέ σκούρα ή μπεζ μποτάκια όπως θα περίμενε κανείς, αλλά πόνταρε στο μαύρο. Τα αξεσουάρ της εμφάνισης ήταν προσεγμένα με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια να δίνει ένα touch of glam κοντά στο πρόσωπο.

https://www.instagram.com/p/C29yhcPtfaX/