Η Zendaya έχει αποθεώσει το combo crop top και maxi φούστα στο κόκκινο χαλί -Κανένα φόρεμα!

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Zendaya έχει αποθεώσει το combo crop top και maxi φούστα στο κόκκινο χαλί -Κανένα φόρεμα!

Το promo της ταινίας Dune Part Two έχει εξελιχθεί σε ένα μικρό catwalk.

Zendaya και Timothee Chalamet στην ίδια ταινία. Εννοείται ότι θα βλέπαμε και part two. Ίσως μάλιστα δούμε και τρίτο μέρος, αν λάβει κανείς υπόψη του την τεράστια επιτυχία και την υποδοχή του κοινού στην ομάδα και το cast της ταινίας κατά τη διάρκεια της προώθησής της σε διάφορα σημεία του κόσμου, μέσα στο Φεβρουάριο. Φυσικά, το συγκεκριμένο promo έχει συγκεντρώσει επιπλέον τα βλέμματα του κοινού και για άλλους λόγους, που αφορούν τη μόδα και το εκπληκτικό στυλ των δύο πρωταγωνιστών, οι οποίοι παραδίδουν μαθήματα red carpet σε κάθε τους εμφάνιση.

Mexico Fan Event Dune: Part Two

(AP Photo/Marco Ugarte)

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved
Mexico Fan Event Dune: Part Two

(AP Photo/Marco Ugarte)

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Η Zendaya, πιο συγκεκριμένα, έχει ανακηρυχθεί τα τελευταία χρόνια στην απόλυτη κυρίαρχο του red carpet. Η νεαρή ηθοποιός, που κατέχει ήδη ένα βραβείο Fashion Icon από το CFDA, μαζί με τον στυλίστα και επί σειρά ετών συνεργάτη της Law Roach έχει αποδείξει ότι το κόκκινο χαλί και οι εμφανίσεις σε αυτό μπορούν να γίνουν ένα είδος τέχνης. Για το Φεβρουάριο του 2024 η Zendaya επέλεξε, λοιπόν, να αφήσει τα λαμπερά gowns και να μας εντυπωσιάσει με μια σειρά από σύνολα με crop tops και maxi φούστες.

Βρήκαμε το viral cut out παντελόνι της Taylor Swift -Τρεις παρόμοιες επιλογές για σένα

Η Zendaya απογειώνει το concept crop top και maxi φούστα στο κόκκινο χαλί.

Mexico Dune

(AP Photo/Marco Ugarte)

Όλα ξεκίνησαν με το custom σοκολατί outfit του οίκου Bottega Veneta, που τόνισε τους άψογους κοιλιακούς της και μας έδειξε την μαγική ικανότητα του οίκου να δημιουργεί τα πιο επίκαιρα σύνολα που αγγίζουν τα όρια της couture, όπως αυτή θα έπρεπε να είναι στο εδώ και τώρα. Αμέσως μετά στην παρουσίαση της ταινίας στο Μεξικό, την είδαμε με ένα πολύ ιδιαίτερο custom Torishéju outfit στο ίδιο μήκος κύματος, με maxi φούστα και crop top, το οποίο έμοιαζε με μια σειρά από λωρίδες υφασμάτων περασμένα με κόμπους πάνω σε κυκλικά πλαίσια. Ένα πολύ ιδιαίτερο look με έντονο το στοιχείο του φουτουρισμού.

https://www.instagram.com/reel/C2_UmxXsW_B/
Mexico Dune

(AP Photo/Marco Ugarte)

Τώρα, λοιπόν, που το cast βρέθηκε στο Παρίσι αυτές τις μέρες η Zendaya έκανε και το τρίτο της αντίστοιχο look με ένα custom Louis Vuitton σύνολο, σε total gold glam υλικό, το οποίο πλαισίωσε με vintage κοσμήματα του οίκου Bulgari. Πριν από αυτό το βραδινό σύνολο την είδαμε, όμως, στο φως της μέρας με φόντο τον Πύργο του Eiffel με ένα look απευθείας από το catwalk του οίκου Alaia. Το spiral dress ήταν άλλο ένα λευκό outfit της Zendaya που ήρθε να μας δείξει και πάλι την αδυναμία της στο συγκεκριμένο χρώμα.

zendaya-(7).jpg