Λάμψη, χρώμα και glam στο κόκκινο χαλί των BAFTA Awards 2024 -Απευθείας όλες οι κορυφαίες εμφανίσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Λάμψη, χρώμα και glam στο κόκκινο χαλί των BAFTA Awards 2024 -Απευθείας όλες οι κορυφαίες εμφανίσεις

(Photo by John Phillips/Getty Images)

Oι καλύτερες εμφανίσεις του red carpet.

Είναι τα βρετανικά Oscars. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Τα BAFTA Awards 2024 είναι η μεγάλη βραδιά του σινεμά για το Ηνωμένο Βασίλειο και φέτος πραγματοποιούνται στο Southbank Centre’s Royal Festival Hall με κεντρικό παρουσιαστή τον David Tennant. Φέτος, όμως, μετά από μια μάλλον χλιαρή απονομή το 2023, οι διοργανωτές φαίνεται ότι έχουν βάλει στόχο να καταπλήξουν την κοινή γνώμη και το παγκόσμιο κοινό με τη φετινή τελετή των BAFTAs.

https://www.instagram.com/p/C3SHjC7sTG0/

Η λίστα με τους celebrities, ηθοποιούς, μουσικούς και καλλιτέχνες από κάθε χώρο του πολιστισμού, που θα ανέβουν στο stage για να παρουσιάσουν τα βραβεία της βραδιάς είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Adjoa Andoh, Cate Blanchett, Dua Lipa, Emma Corrin, Gillian Anderson, Hugh Grant και Lily Collins, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που θα ανέβουν στο stage των BAFTA Awards 2024 και θα ανακοινώσουν τους μεγάλους νικητές μέσα στις επόμενες ώρες. Το όνομα που κέντρισε φυσικά το ενδιαφέορν όλων είναι αυτό του David Beckham και όλοι περιμέναμε την άφιξή του.

Γιατί όλες αυτές οι εντυπωσιακές κυρίες και κύριοι πριν μπούνε στην αίθουσα των βραβείων πέρασαν πρώτα από το κόκκινο χαλί και εμείς είμαστε εδώ απευθείας για να δούμε μαζί και να ανακηρύξουμε τις πιο καλοντυμένες παρουσίες του red carpet.

Η Kate Middleton θα λείπει από το κόκκινο χαλί των BAFTA 2024 -Εμείς θυμόμαστε τα καλύτερα looks της

Όλα όσα είδαμε στο red carpet πριν την απονομή των βραβείων.

Η αλήθεια είναι ότι τα φετινά BAFTA Awards χαρακτηρίζονται φέτος από πολλές κορυφαίες εμφανίσεις με μεγάλα, παγκόσμια ονόματα της έβδομης τέχνης να καταφθάνουν και να φωτογραφίζονται στο κόκκινο χαλί, πριν περάσουν στην αίθουσα. Η Lily Collins με ασπρόμαυρο gown με γλυπτά λουλούδια στο μπούστο και puffy μανίκια, ήταν από τις πρώτες κυρίες που κέρδισαν τα φλας.

Britain BAFTA Film Awards 2024 Red Carpet

Lily Collins με Tamara Ralph FW23 Couture(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Invision

Η Emma Stone μας έφερε τα vibes της ηρωίδας της, Bella Baxter, στο κόκκινο χαλί με ένα ιδιαίτερο ροδακινί gown του οίκου Louis Vuitton με puffy, one shoulder μανίκι σε ρομαντική, βικτωριανή διάθεση. Εντυπωσιακή όπως πάντα και η Dua Lipa με κατακόκκινη δημιουργία του οίκου Valentino, σε αρχαιοελληνικό στυλ, σε μια minimal για τα γούστα της εμφάνιση που σίγουρα ξεχώρισε.

GettyImages-2020472849.jpg

Emma Stone με Louis Vuitton. Getty Images

2024 EE BAFTA Film Awards - Arrivals

H Dua Lipa με Valentino (Photo by Mike Marsland/WireImage)

2024 Mike Marsland

Tα κορυφαία red carpet looks της βραδιάς.