Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη: 15 outfits που μας ταξιδεύουν στην άνοιξη -Χρώματα και αέρινες υφές

Ναταλία Κατσακιώρη
Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη: 15 outfits που μας ταξιδεύουν στην άνοιξη -Χρώματα και αέρινες υφές

Είναι η Νέα Υόρκη η πιο cool fashion πρωτεύουσα; Είναι!

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αν και μας έλειψαν από το πρόγραμμα σχεδιαστές όπως ο Dion Lee και ο Peter Do στην προσωπική του συλλογή. Ωστόσο, εκτός από τα shows και τους οίκους μόδας ως γνωστόν σε κάθε fashion week το μεγάλο παιχνίδι παίζεται στους δρόμους της πόλης. Σε όλα εκείνα τα σημεία που οι φωτογράφοι του street style στέκονται και απαθανατίζουν όλες εκείνες τις υπέροχες κυρίες, που είτε κατευθύνονται προς την είσοδο κάποιου front row, είτε απλώς έτυχε να περνούν εκείνη την ώρα από το σημείο. Γιατί αυτές οι locals παρουσίες είναι που μας δίνουν και τον παλμό της πόλης. Και η Νέα Υόρκη είναι σίγουρα μια πόλη που μας παρασύρει.

street_style-newyork-(5).jpg

Η φούστα είναι το κορυφαίο item του μήνα:10 σύνολα για τη φορέσεις με τον πιο ενημερωμένο τρόπο

Δεν είναι τυχαίο, βέβαια, ότι το street style του μεγάλου μήλου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την επιτυχημένη σειρά των 90s και 00s, το Sex And The City, αφού ένα μεγάλο μέρος των επεισοδίων εκτυλίσσεται στους δρόμους της πόλης με τις πρωταγωνίστριες να κυκλοφορούν ανάμεσα σε περαστικούς και τα πιο χαρακτηριστικά μέρη του Μανχάταν. Έτσι ακόμη και σήμερα οι γυναίκες της Νέας Υόρκης έχουν με έναν τρόπο αποκτήσει ένα μυστήριο γύρω από το στυλ τους και τον τρόπο που ντύνονται.

street_style-newyork-(4).jpg

Σε αυτό το fashion week ο καιρός μας έκανε τη χάρη να είναι καλός με βάση τα δεδομένα της πόλης και έτσι τα fashion girls έκαναν τις πρώτες τους ανοιξιάτικες εμφανίσεις με αναφορές σε όλες τις τάσεις που αναμένεται να δούμε μέσα στους επόμενους μήνες. Ενδιαφέροντα πανωφόρια (από καμπαρντίνες μέχρι δερμάτινα perfecto), μπότες και γεωμετρικά flats, πλεκτά σε εκπληκτικά χρώματα και μοτίβα, τζιν παντελόνια αλλά και ανανεωμένο office look με όλα εκείνα τα στοιχεία που θα βάλουμε στην γκαρνταρόμπα μας την επόμενη σεζόν, πρωταγωνίστησαν στα looks των προηγούμενων ημερών.

street_style-newyork-(3).jpg

Ξεχωρίσαμε τα 15 outfits που μας έδωσαν έμπνευση και σας τα παρουσιάζουμε σε μια gallery σαν ένα album αποτίμησης του νεοϋορκέζικου στυλ, που θα θέλεις και εσύ να αντιγράψεις.

15 spring inspired σύνολα από τη Νέα Υόρκη:

Η Βάσω Λασκαράκη με κομψό casual look που είχε 3 απαραίτητα items-Παλτό, τζιν παντελόνι και sneakers