Σταματίνα Τσιμτσιλή: Oι 3 άκρως ανοιξιάτικοι τρόποι που φόρεσε το φούξια

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Oι 3 άκρως ανοιξιάτικοι τρόποι που φόρεσε το φούξια

Γιατί το Barbiecore εξακολουθεί να είναι η λατρεία των fashionistas.

Το 2023 ήταν αφιερωμένο στη Barbie. Η αγαπημένη κούκλα όλων των κοριτσιών είχε την τιμητική της μετά την κυκλοφορία της ταινίας Barbie με την Margot Robbie να είναι η ζωντανή εκδοχή της αγαπημένης μας κούκλα και να έχει φορέσει τα πιο εντυπωσιακά σύνολα σε ροζ και φούξια. Και κάπου εκεί που το Barbiecore trend πήγαινε να εξαφανιστεί επέστρεψε κανονικά στη ζωή μας αλλά και στην κορυφή των τάσεων της χρονιάς. Οπότε και το 2024 θα φορέσουμε ροζ και φούξια και ειδικά τώρα που έρχεται η άνοιξη.

https://www.instagram.com/p/C3FPHpFslXs/

Γιατί μπορεί να διανύουμε ακόμη τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου αλλά η άνοιξη είναι πιο κοντά από ποτέ και εμείς θέλουμε να μπούμε απευθείας σε spring mood από τις πρώτες κιόλας μέρες του Μαρτίου. Το ανοιξιάτικο ντύσιμο θέλει χρώμα, prints, μοτίβα και πρωτότυπο styling. Επομένως το φούξια και το Barbiecore είναι δύο βασικά εργαλεία που καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις και εσύ στο ντύσιμό σου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει βάλει ήδη το φούξια στις καθημερινές της εμφανίσεις και έχει κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις να σου κάνει.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με total black look βρήκε το τέλειο κοστούμι για κάθε γυναίκα

Τα τρία σύνολα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που μας δείχνουν πώς να φορέσουμε το φούξια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από αυτές τις γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης που δεν φοβάται να ντυθεί με χρώμα και κάποια statement στοιχεία, και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς αμέσως με μια ματιά στα looks που επιλέγει για την πρωινή της εκπομπή στον Alpha. Και το φούξια φαίνεται να είναι το νέο της κόλλημα, αφού το φόρεσε τρεις φορές μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Στην πρώτη της εμφάνιση επέλεξε ένα ιδιαίτερο παντελόνι με metallic στοιχεία, το οποίο συνδύασε με ένα κρουαζέ πουκάμισο από τη συλλογή της Zeus & Δione, στο signature σπαθωτό μεταξωτό τους ύφασμα.

stamatina-tsimtsili-(1).jpg

Το επόμενο look της είναι από τον ελληνικό brand Adonis, με μια mini φούστα και πουκάμισο με ασύμμετρα τελειώματα. Total φούξια, λοιπόν, για τη Σταματίνα που συνδύασε το συγκεκριμένο outfit με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με sexy straps.

Neutral πανωφόρι:Το item που σάρωσε το street style του χειμώνα θα είναι ο πρωταγωνιστής της άνοιξης

stamatina-tsimtsili-(3).jpg

H Σταματίνα έβαλε, όμως, το φούξια και στη συλλογή της με denim παντελόνια και φόρεσε ένα ψηλόμεσο τζιν σε bold απόχρωση, το οποίο συνδύασε πολύ σωστά με λευκό t-shirt και μαύρα πέδιλα.

https://www.instagram.com/p/C3R9XDDMDox/