Αθηνά Οικονομάκου: Έχει ένα αγαπημένο ασπρόμαυρο σύνολο που φοράει στο repeat

Αθηνά Οικονομάκου: Έχει ένα αγαπημένο ασπρόμαυρο σύνολο που φοράει στο repeat

Αυτή τη φορά το συνδύασε με ένα bohemian καπέλο.

Όλες έχουμε τα αγαπημένα μας ρούχα. Αυτά που φοράμε ξανά και ξανά και βρίσκουμε χίλιους τρόπους να τα συνδυάσουμε με πολλά διαφρετικά items της ντουλάπας μας. Και μπορεί να μην μιλάμε μόνο για ρούχα αλλά και για αξεσουάρ, για ένα αγαπημένο για παράδειγμα ζευγάρι μπότες ή για μία τσάντα που έχουμε πάντα στα musts της γκαρνταρόμπας μας. Εκτός όμως από συγκεκριμένα items πολλές φορές έχουμε και κάποια ολοκληρωμένα σύνολα, τα οποία ξέρουμε ότι λειτουργούν πάντα, οπότε τα φοράμε στο repeat.

athina_oikonomakou-(4).jpg

Kάτι αντίστοιχο φαίνεται ότι κάνει και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έχει ομολογουμένως μία από τις πιο εντυπωσιακές ντουλάπας στην ελληνική showbiz. Οι followers της παρακολουθούν φανατικά τα σύνολά της, τα οποία η ίδια επαναλαμβάνει κατά καιρούς αλλάζοντας μικρές λεπτομέρειες. Γιατί καμία μας δεν φοράει τα ρούχα της μόνο μία φορά, ειδικά όταν μιλάμε για κάποια διαχρονικά items τα οποία μπορείς να τα αξιοποιήσεις τόσο σε πρωινά όσο και σε βραδινά outfits.

Ελένη Μενεγάκη: Βρήκε τα δύο πιο chic χρώματα στις μπότες της άνοιξης

To αγαπημένο σύνολο που φοράει non stop η Αθηνά Οικονομάκου.

Το άσπρο και το μαύρο είναι ένα από αυτά τα χρωματικά combos που μας αρέσουν πολύ να φοράμε όλες τις επόχες. Και την άνοιξη φυσικά. Η Αθηνά Οικονομάκου ξέρουμε πολύ καλά ότι λατρεύει το bohemian chic style, τα χρώματα και τα ιδιαίτερα, την οποία έχει δημιουρήσει μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη, τη βλέπουμε να ακολουθεί το αντίστοιχο vibe. Αλλά το ασπρόμαυρο δεν θα μπορούσε να λείπει ακόμη και από τα δικά της σύνολα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά ανέβασε σε ένα από τα τελευταία της posts μία φωτογραφία, όπου ποζάρει μπροστά από ένα περίπτερο με περιοδικά μόδας με ένα ασπρόμαυρο mix print look. Συνδύασε τη maxi, floral φούστα της με ένα zebra print πουκάμισο και ολοκλήρωσε το outfit με μαύρα αξεσουάρ. Το μεγάλο μαύρο καπέλο της ήταν το στοιχείο που εντυπωσίασε περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/C32JtqzNOav/

Το ίδιο ακριβώς look είχε φορέσει και πριν αρκετούς μήνες, μόνο που αυτή τη φορά το είχε συνδυάσει με λευκές cowboy boots και μια μεγάλη τσάντα καλάθι. Ένα look που αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ και να το φοράς στο repeat όπως η Αθηνά.

https://www.instagram.com/p/C1o6NRZNcNe/