Ελένη Μενεγάκη: Βρήκε τα δύο πιο chic χρώματα στις μπότες της άνοιξης

Ελένη Μενεγάκη: Βρήκε τα δύο πιο chic χρώματα στις μπότες της άνοιξης

Η Ελένη έχει ξεκινήσει να φοράει ήδη ανοιξιάτικα.

Νομίζω πως η άνοιξη είναι η δεύτερη πιο αγαπημένη εποχή της Ελένης Μενεγάκη. Γιατί σίγουρα δεν θα άλλαζε με τίποτα το καλοκαίρι της στην Άνδρο και τα Άχλα, όπου έχει βρει τον παράδεισό της τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, τα έντονα χρώματα και τα λουλουδένια μοτίβα είναι διαχρονικά αγαπημένα της Ελένης, η οποία έχει ταυτιστεί στη συνείδησή μας με τα λαμπερά της κόκκινα και ροζ κραγιόν, αλλά και με τα θηλυκά σύνολά της. Τώρα πια εδώ και χρόνια μας λέει καλησπέρα μέσα από τη συχνότητα του μεγάλου καναλιού και συνεχίζει να είναι στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

https://www.instagram.com/p/C3XlrSpteze/

Το στυλ της Ελένης Μενεγάκη είναι ένα από τα στοιχεία που την έχουν κάνει να ξεχωρίσει μέσα στα χρόνια, ενώ οι θαυμάστριές της την ακολουθούν πιστά εδώ και χρόνια, παίρνοντας έμπνευση από τα σύνολα που κάνει καθημερινά στην εκπομπή της αλλά και στις off duty εμφανίσεις της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζει πολλά από τα outfits of the day και έτσι μπορούμε να δούμε πώς σιγά-σιγά έχει ξεκινήσει να μπαίνει σε spring mood, ξεκινώντας από τα παπούτσια της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Oι 3 άκρως ανοιξιάτικοι τρόποι που φόρεσε το φούξια

Τα χρώματα στις μπότες που θα φορέσουμε την άνοιξη σύμφωνα με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Μάρτης είναι πάντα ο μήνας που ξεκινάμε να αλλάζουμε την γκαρνταρόμπας μας. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ξαφνικά θα αφήσουμε όλα τα winter στοιχεία της πίσω. Οι μπότες μας τουλάχιστον θα είναι σίγουρα ένα από τα items που θα έρθουν μαζί μας και στη νέα σεζόν, αλλά και εδώ θα πρέπει να κάνουμε μια μικρή ανανέωση και να τους δώσουμε μια ανοιξιάτικη νότα. Η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει πρόσφατα δύο επιλογές σε μπότες που πρέπει να φορέσεις και εσύ μέσα στους επόμενους μήνες.

https://www.instagram.com/p/C3z1ueENxtf/

Το ένα είναι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες λευκές μπότες σε λουστρίνι, με λεπτό τακούνι τύπου stiletto, ενώ το δεύτερο ένα ζευγάρι με το ίδιο ακριβώς τακούνι, σε στυλ κάλτσας αυτή τη φορά σε ανοιχτή μπεζ neutral απόχρωση. Και οι δύο φοριούνται όλες τις ώρες με casual και βραδινά outfits και είναι η ιδανική προσθήκη στην ανοιξιάτικη συλλογή σου.

https://www.instagram.com/p/C3nKG_nNyYs/