Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το λουλουδάτο σύνολο με φούστα και πουκάμισο που θα σε εμπνεύσει

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το λουλουδάτο σύνολο με φούστα και πουκάμισο που θα σε εμπνεύσει

Βουτιά στην άνοιξη με τα florals να πρωταγωνιστούν.

Είναι η άνοιξη η πιο ωραία εποχή; Είναι! Γιατί το χρώμα ξαναβρίσκει το δρόμο προς της ντουλάπα μας και τα καθημερινά μας σύνολα και εμείς μπορούμε επιτέλους να δημιουργήσουμε ένα look μέσα στα μοτίβα. Μπορεί η κάποτε αυστηρή διευθύντρια στην ταινία ο «Διάβολος Φοράει Prada» να μην έβρισκε τα λουλούδια και τα florals πρωτότυπα, αλλά εμείς θα θέλουμε πάντα να βάζουμε τα λουλουδάτα μας ρούχα μέσα στην άνοιξη. Και εννοείται ότι θα το κάνουμε και φέτος.

Βρήκαμε το sophisticated κοστούμι της Μαρίας Ηλιάκη -Το slouchy στυλ της πάει πολύ

https://www.instagram.com/p/C4JQP83LiaD/

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή που φαίνεται να έχει μπει σε mood άνοιξης εδώ και μέρες αγαπά σταθερά τα έντονα χρώματα τον Μάρτιο και τα πρωτότυπα μοτίβα. Ανάμεσά τους είναι και τα florals, τα prints δηλαδή με τα λουλούδια, που πολλές φορές τολμάει να τα φορέσει σε total printed looks, με το ίδιο μοτίβο πάνω και κάτω. Αυτό έκανε και πάλι στο τελευταίο της look στην πρωινή εκπομπή της στο Alpha, και όπως το συνηθίζει μας ανέβασε όλες τις λεπτομέρειες του outfit σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Υ.Γ.:Ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια κάνουν με μία κίνηση πιο fun κάθε μας σύνολο

To λουλουδάτο outfit της Σταματίνας.

Νέος μήνας, και μετά τις βροχές των πρώτων ημερών ο καιρός έγινε επιτέλους και πάλι καλός. Ο ήλιος λάμπει και εμείς απολαμβάνουμε επιτέλους το spring mood, που τόσο περιμέναμε να έρθει και να μας παρασύρει. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας έδωσε και πάλι έμπνευση με ένα από τα σύνολά της και μας έδειξε πώς να φορέσουμε ένα total printed look χωρίς να είναι υπερβολικό. Αρχικά, για να μην ρισκάρουμε σε σχέση με το αποτέλεσμα του outfit καλό θα ήταν να επιλέξεις το ίδιο ακριβώς μοτίβο για το πάνω και κάτω μέρος.

https://www.instagram.com/p/C4NOlqfsnMB/

Η Σταματίνα επέλεξε ένα ημιδιάφανο πουκάμισο με λουλούδια σε λευκές, lime και τιρκουάζ αποχρώσεις και το συνδύασε με matching φούστα με δέσιμο στο πλάι. Οι λευκές γόβες ολοκλήρωσαν το look, το οποίο δεν είχε φυσικά άλλα αξεσουάρ, για να μην γίνει υπερβολικό. Εμείς βρήκαμε δύο παρόμοια πουκάμισα για να αντιγράψεις το σύνολο.

Shop the look: