Ανακαλύψαμε το πράσινο πλισέ φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη -Το must της άνοιξης

Ανακαλύψαμε το πράσινο πλισέ φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη -Το must της άνοιξης

Ένα ρομαντικό φόρεμα για όλες τις ηλικίες. 

Το πράσινο λένε είναι το χρώμα της ελπίδας. Εκτός, όμως, από τον υπέροχο συμβολισμό του, είναι και μια απόχρωση τάση της φετινής άνοιξης και κάθε άνοιξης, μιας και η έμπνευση έρχεται από την ίδια τη φύση. Αν μάλιστα είσαι η Ελένη Μενεγάκη, που λατρεύει τις έντονες αποχρώσεις οι οποίες αναδεικνύουν πάντα το πρόσωπο και την επιδερμίδα της, τότε το πράσινο γίνεται το must της ανοιξιάτικης ντουλάπας σου. Μέσα στο προηγούμενο διάστημα εξάλλου η Ελένη είχε φορέσει ήδη πολλά χρωματιστά items και κάπως έτσι ήρθε και η στιγμή του πράσινου.

Μπαλαρίνες και τζιν: Η Σοφία Καρβέλα έχει τρία σύνολα που θα φορέσεις τον Μάρτιο

https://www.instagram.com/p/C3FloTashtW/

Οι περισσότεροι ξέρουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το ροζ, το μπλε και το λευκό αλλά το πράσινο είναι το δικό της χρώμα το τελευταίο διάστημα, που το απογείωσε με το τελευταίο της look, το οποίο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Είναι ένα midi πράσινο φόρεμα για όλες τις ώρες που η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να φέρει λίγο πιο κοντά στα γούστα της κάνοντας εντυπωσιακό color blocking.

Βρήκαμε το πράσινο φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη.

Το αρχαιοελληνικό πλισέ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα υφάσματα των γυναικών, όταν ανοίγει ο καιρός. Γιατί καθώς τα ρούχα μας γίνονται πιο ανάλαφρα και εμείς αφήνουμε για λίγο τα χοντρά παλτό μας, θέλουμε να φοράμε items που βοηθάνε την κίνηση και δίνουν άλλο αέρα στα looks μας. Το πλισέ είναι ανάμεσα σε αυτά. Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε ένα πράσινο midi φόρεμα με μακριά μανίκια και ντεκολτέ, το οποίο συνδύασε πολύ έξυπνα με μια μωβ ζώνη σε τέλειο color blocking.

Η Βίκυ Καγιά φοράει ήδη το fashionable παλτό που είδαμε στην εβδομάδα μόδας -Ιδανικό για την άνοιξη

https://www.instagram.com/p/C4QbECZMMIv/

H Ελένη το απογείωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα επίσης σε πράσινη απόχρωση με μικρά, πολύχρωμα λουλούδια και κορδόνια να δένουν κομψά στον αστράγαλο. Ένα τέτοιο φόρεμα μπορεί φυσικά να συνδυαστεί και με πολλούς ακόμη τρόπους, όπως με ένα ζευγάρι ψηλές μπότες για το office look της μέρας ή με ένα ζευγάρι flats όπως τα loafers και κοντά καλτσάκια, αν θέλεις να δώσεις μία πιο preppy νότα. Το κλειδί στο συγκεκριμένο outfit είναι το να μην ξεχάσεις να τονίσεις τη μέση, όπως ακριβώς έκανε και η Ελένη.

Shop the look: