Μπαλαρίνες και τζιν: Η Σοφία Καρβέλα έχει τρία σύνολα που θα φορέσεις τον Μάρτιο

Μπαλαρίνες και τζιν: Η Σοφία Καρβέλα έχει τρία σύνολα που θα φορέσεις τον Μάρτιο

Είναι το μόνο combo που θα φοράς ξανά και ξανά την άνοιξη.

Την άνοιξη δεν θέλεις πολλά-πολλά. Θέλεις άνεση, ανάλαφρα παπούτσια για βόλτες και στυλ που να δείχνει το πόσο cool είσαι. Γιατί σίγουρα είσαι. Οπότε εννοείται ότι η έμπνευση που αναζητάς θα βρεθεί από τα cool girls της καρδιάς μας. Ανάμεσά τους και η Σοφία Καρβέλα που είναι σίγουρα το πρότυπο της cool μαμάς, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να κάνει βόλτες με τα δύο αγόρια της στην Αμερική και να μην χάνει λεπτό το χιούμορ και το στυλ της. Γιατί η αισθητική σου σε ακολουθεί παντού.

Η Βίκυ Καγιά φοράει ήδη το fashionable παλτό που είδαμε στην εβδομάδα μόδας -Ιδανικό για την άνοιξη

https://www.instagram.com/p/Cyy-XemPm7F/

Και το ανεπιτήδευτο στυλ με τα casual στοιχεία είναι το αγαπημένο της Σοφίας Καρβέλα, η οποία έχει να μας δώσει πολλές προτάσεις για τα καθημερινά μας, ανοιξιάτικα looks στην πόλη. Το combo flats και τζιν παντελόνι είναι το αγαπημένο της μέσα στον Μάρτιο και εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρία ultra fashionable outfits με μπαλαρίνες, το πιο επίκαιρο ζευγάρι της σεζόν.

Photo-shared-by-Sofia-Karvela-on-September-21-2023-tagging-@equipmentfr..jpg

Σοφία Καρβέλα: Σου δείχνει πώς να συνδυάσεις το τζιν σου με μπαλαρίνες.

Ας ξεκινήσουμε και πάλι με το ότι οι μπαλαρίνες είναι μεγάλη τάση και αν ακόμη δεν το έχεις κάνει, πρέπει να βρεις αυτό το σχέδιο που ταιριάζει σε σένα. Με μπαρέτα ή σκέτες, σε γεωμετρικά shapes ή σε ρομαντικό style, θα τις βλέπεις παντού στους δρόμους της πόλης και όχι άδικα. Είναι stylish, άνετες και cool και εμείς θα φροντίσουμε να τις συνδυάσουμε με το τζιν παντελόνι μας όπως και η Σοφία Καρβέλα.

Οδηγός αγοράς: 10 ανάλαφρα πουκάμισα που θα φέρουν την άνοιξη

https://www.instagram.com/p/CzupwDjLFhI/

Αυτό που θα παρατηρήσεις παντού είναι ότι η Σοφία συνδυάζει πολύ έξυπνα τα συγκεκριμένα outfits και με ένα ζευγάρι κάλτσες σε χοντρή ή λεπτή ποιότητα, πάντα σε μια απόχρωση που να κάνει τη διαφορά. Και αυτή είναι και η ουσία των αξεσουάρ.

Δες παρακάτω τις μπαλαρίνες που σίγουρα θα έβαζε στη συλλογή της η Σοφία Καρβέλα.

Shop the look: