Η Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο με το τέλειο travel look -Το ανοιξιάτικο jacket που επέλεξε

Η Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο με το τέλειο travel look -Το ανοιξιάτικο jacket που επέλεξε
Photo Credit: NDP Photo Agency

Είναι το μπουφάν που θέλεις οπωσδήποτε την άνοιξη του 2024.

Και τα δύο αυτά τριήμερα που μας πέρασαν ήταν μια ευκαιρία για όλους μας να κάνουμε ένα διάλειμμα και να πάμε τις διακοπές μας. Το ίδιο έκανε και η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, που μετά την περιπέτεια της υγείας του φαίνεται ότι έχει αναρρώσει πλήρως και απολαμβάνει και πάλι στιγμές με την αγαπημένη του. Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το πέρασαν με καλό ελληνικό φαγητό στο σπίτι και η Δέσποινα έστειλε τις ευχές της για καλή Σαρακοστή με μια φωτογραφία μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο Μπισμπίκης στον ρυθμό της «Πανσελήνου» της Βανδή στη Ρώμη και ένα είπαν όλοι βλέποντας το βίντεο

https://www.instagram.com/p/C4qFRDaMQpe/

Για την επέτειο, όμως, της 25ης Μαρτίου το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα mini trip στη Ρώμη από όπου απόλαυσαν και την πανσέληνο του Μαρτίου, ανεβάζοντας διάφορα stories στα social media. Κατά την επιστροφή τους, λοιπόν, στην Αθήνα όπως είναι φυσικό, οι φωτογράφοι τους περίμεναν στο αεροδρόμιο και τους απαθανάτισαν, καθώς έβγαιναν από το Ελευθέριος Βενιζέλος. Εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην προσέξουμε το φανταστικό travel look της Δέσποινας Βανδή που ξέρει πώς να είναι πάντα in style.

https://www.instagram.com/p/C4snHhlMNf3/

To airport look της Δέσποινας Βανδή είχε το πιο επίκαιρο jacket της άνοιξης.

20240326225506_6Z3A7942.jpg

Photo Credit: NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Μπορεί on stage η Δέσποινα να είναι μια γυναίκα που της αρέσει να ντύνεται με εντυπωσιακά, sexy outfits αλλά στις off duty εμφανίσεις της την έχουμε δει πολλές φορές με αθλητικό στυλ. Ειδικά όταν ταξιδεύεις σίγουρα θέλεις να είσαι όσο το δυνατόν πιο άνετη και χαλαρή. Και η Δέσποινα Βανδή βρήκε το καλύτερο airport look της άνοιξης με ένα jacket που δεν την έχουμε δει να φοράει συχνά.

20240326225450_6Z3A7928.jpg

Photo Credit: NDP Photo Agency

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το neutral κοστούμι της είναι το απόλυτο passe par tout της άνοιξης

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα φόρεσε ένα cropped παντελόνι φόρμας, με ένα ζευγάρι neutral sneakers και matching καπέλο σε στυλ jockey. Φυσικά, το μαύρο σακίδιο είναι απαραίτητο backpack σε τέτοιες περιστάσεις για να χωρέσεις όλα τα απαραίτητα.

20240326225447_6Z3A7912.jpg

Photo Credit: NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Αυτό, όμως, που ξεχώρισε πραγματικά ήταν το bomber jacket της με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες και τα φερμουάρ. Τα bomber είναι γενικά ένα από τα πιο ενημερωμένα κοντά μπουφάν για την άνοιξη, που ταιριάζουν με τα casual chic σύνολά μας και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Shop the look: